Ziare.com

The Hobbit, cel mai bun debut in box office din toate lunile decembrie de pana acum

de Anca Serghescu
Luni, 17 Decembrie 2012, ora 12:06

   

The Hobbit, cel mai bun debut in box office din toate lunile decembrie de pana acum
The Hobbit: An Unexpected Journey a ajuns fara probleme in topul incasarilor din filme, fiind totodata, cel mai banos debut au tuturor lunilor decembrie de pana acum.

Filmul regizat de Peter Jackson, primul dintr-o trilogie planuita, a castigat 84,8 milioane de dolari in weekendul care a trecut, intrecand astfel alte debuturi in forta tot specifice lunii decembrie, cum e cazul I Am Legend sau Avatar, amebele incasand la vremea lor, dupa un weekend, 77 de milioane de dolari, relateaza Gossip Cop.

Rise of the Guardians s-a situat al doilea, la o diferenta extrem de mare, incasand doar 7,4 milioane de dolari din vanzarea biletelor, in timp ce pe locul trei s-a clasat Lincoln, cu 7,2 milioane de dolari.

In functie de incasarile facute urmeaza Skyfall, cel mai recent film cu James Bond (7 milioane de dolari), si Life of Pi (5,4 milioane de dolari).

In top 10 se mai afla, in ordine, The Twilight Saga: Breaking Dawn, cu 5,2 milioane de dolari, Wreck-It Ralph, 3,3 milioane de dolari, Playing for Keeps, 3,2 milioane de dolari, Red Down, 2,4 milioane, si Silver Linings Playbook, 2,1 milioane.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2199 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor