"Cel mai cel" film de Craciun (Trailer)

Sambata, 24 Decembrie 2016, ora 19:48
7757 citiri
"Cel mai cel" film de Craciun (Trailer)
Foto: Captura video YouTube

Si iata ca vine, in sfarsit, Craciunul. Si da, ai chef sa te uiti si la filme. Ce sa alegi? Filme de Sarbatori, filme de "inima albastra" sau filme cu Grinch?

Ce film ti-ar placea sa vezi in perioada asta, daca nu cumva le ai vazut pe toate? Chiar pe toate mi se pare imposibil, caci sunt sute, poate chiar mii...

Mie imi place "Singur Acasa". Indiferent de cati carcotasi sunt care zic ca nu e ok ca de aproape 10 de ani sa vedem acelasi film, eu va spun ca sunt lesinata dupa copiii-actori care joaca in aceste filme: Macaulay Culkin sau Alex D. Linz. Aceste filme ma bucura si ma emotioneaza teribil!

Poate pentru ca sunt atat de bine facute, poate pentru ca niciun gest nu este la intamplare in film, niciun cadru nu este nearanjat sau intamplator.

Astazi va propun "Home Alone 3".

Nimeni nu a crezut ca dupa Kevin, jucat de Macaulay Culkin, mai exista un pustan care sa fie la fel de adorabil. Iata ca Alex D. Linz este acel copilas de care te atasezi imediat, pe care il adori in secunda doi si bineinteles ca nu vrei sa i se intample ceva rau.

Asadar, cel mic primeste cadou o masinuta de la vecina sa, care a incurcat pungile in aeroport. Si iata-l cum ajunge in posesia unui cip care - desigur ca el nu stie - este foarte important pentru mafia rusa.

Acesti mafioti incearca in fel si chip sa recupereze cipul din masinuta, asa ca incep aventurile pustiului.

Desigur ca filmul este cu final fericit, doar ca sunt cateva momente destul de tensionate.

De ce sa te uiti la un film comercial si pentru copii? Pentru ca este facut cu mult umor, are momente foarte faine, in care simti ca te implici in actiune cu totul, pentru ca te determina sa-ti alegi tabara si pentru ca este adorabil.

Un film potrivit pentru sambata, inainte de Craciun. Mesajul e clar acela ca nimeni nu trebuie sa fie singur si ca familia poate fi acolo unde te astepti mai putin.

Home Alone 3 va fi difuzat de Pro TV sambata, 24 decembrie.

Merry Christmas!

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#Filmul perfect pentru Craciun, #Home Alone 3, #filme de Craciun, #filme familie sarbatori, #Cristina Cioran recomandari filme , #cele mai tari filme