Cele mai tari filme din 2011 (Video)

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 13:31
7579 citiri
Cele mai tari filme din 2011 (Video)
Foto: Transformers 3

Desi este abia la inceput, 2011 se anunta prolific pentru casele de productie cinematografica de peste Ocean.

Cinefilii il vor putea admira pe Ryan Reynolds in rol de supererou, vor avea prilejul sa se amuze la revenirea excentricului capitan Jack Sparrow si vor ramane cu gura cascata la faptele de vitejie ale lui Dewayne Johnson intr-o continuare a "Fast and Furious".

The Movie Trailer prezinta cateva dintre surprizele acestui an, in materie de filme:

Thor

Un luptator puternic, dar arogant, Thor (Chris Hemsworth) este alungat din taramul fantastic al Asgardului si trimis sa traiasca printre oamenii de pe Pamant, unde devine curand unul dintre cei mai buni aparatori ai lor.

Actiunile nechibzuite ale lui Thor reaprind un vechi razboi si, ca pedeapsa, este aruncat pe pamant, ca sa traiasca printre oameni. Aici, Thor invata de ce este nevoie pentru a fi un erou adevarat atunci cand cel mai periculos raufacator al lumii sale trimite fortele intunecate din Asgard pentru a invada Pamantul.

Thor se bazeaza pe cartea de benzi desenate cu acelasi nume publicata in Marvel Comics si este programat sa fie lansat in format 3D.

Kenneth Branagh este regizorul acestei fantezii epice in care actorul australian Chris Hemsworth este zeul Thor din mitologia nordica; Tom Hiddleston este fratele cel rau, Loki; Natalie Portman este Jane Foster, o tanara femeie care se imprieteneste cu Thor pe Pamant iar Anthony Hopkins este Odin, tatal lui Thor si rege al Asgard-ului.

Contagion

Un film cu o distributie de exceptie: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Laurence Fishburne si Kate Winslet. Acest thriller science-fiction aminteste de Outbreak, subiectul ambelor pelicule tratand lupta unei echipe de medici contra unei maladii letale, care ameninta sa distruga omenirea. Filmul, regizat de asemenea de un "greu" de la Hollywood (Steven Soderbergh), va fi in cinematografe in luna octombrie.

Cowboys & Aliens

Filmele cu cowboy si indieni erau facute, in urma cu cateva decenii, in studiourile californiene, pe banda rulanta, caci John Wayne nu murise, iar Clint Eastwood era tanar si frumos... Dar progresul nu poate fi oprit si acum vom avea in loc de indieni... extraterestri.

Pelicula, care va debuta pe marile ecrane la finele lunii iulie, este, dupa cum ne instiinteaza producatorii, un inedit "western thriller science-fiction", menit sa-i captiveze pe spectatori. Actiunea se desfasoara in 1873 intr-un orasel din Vestul Salbatic, luat cu asalt de fiinte venite din alte lumi si carora, evident, li se opune o mana de cowboy temerari. Pe afis ii regasim pe Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell si Daniel Craig.

Cei trei muschetari

Cetatea filmului de la Hollywood a fost mereu cu un picior in trecut si unul in viitor. Ea nu uita niciodata sa se raporteze la operele clasicilor, iar romanul lui Dumas, "Cei trei muschetari", merita cu prisosinta inca o ecranizare.

Filmul va avea premiera pe 14 octombrie 2011, iar criticii sunt optimisti, apreciind ca Orlando Bloom - care il joaca, desigur, pe naivul, dar atat de ambitiosul si curajosul d'Artagnan - si partenera sa, Milla Jovovich, care va fi diabolica Milady, nu vor reedita isprava nu tocmai laudabila a lui Robin Hood, de anul trecut...

Piratii din Caraibe IV

Probabil ca peste ani, cand vom auzi ca a aparut a zecea serie din Piratii din Caraibe, tot vom astepta, nerabdatori, sa o vedem, pentru ca este genul de film care te prinde din primele minute si de care, oricat s-ar prelungi aventurile eroilor, nu te saturi niciodata.

Este adevarat ca al doilea film al seriei a fost un pic dezamagitor, dar al treilea a reprezentat, clar, o imbunatatire, si fanii asteapta cu interes sa vada ce surprize le vor rezerva producatorii in al patrulea proiect al fransizei, care va avea premiera pe 20 mai.

Cap de afis, ca de fiecare data, inegalabilul Johnny Depp, in rolul trasnitului capitan Jack Sparrow. Din distributie vor lipsi doua personaje indragite, jucate de Orlando Bloom si Keira Knightley, dar, in compensatie, apar Ian McShane si Penelope Cruz, o prezenta exotica mereu binevenita intr-un film de aventuri.

Fast Five

A cincea serie din filmul care a facut furori si a pus bazele unei veritabile industrii, The Fast and Furious, va prilejui reintalnirea cu baietii duri Vin Diesel si Paul Walker, dar de asta data apare inca un tip in ecuatie: agentul federal Luke Hobbs, interpretat de Dewayne Johnson.

Nu-i de mirare ca pelicula este una dintre cele mai asteptate ale anului. Premiera sa este programata pentru aprilie.

X-Men: First Class

Inca de cand primul film din seria X-Men a ajuns pe marile ecrane ale cinematografelor, in anul 2000, cinefilii si mai ales pasionatii filmelor de actiune s-au indragostit de eroii sai. Pe 30 iunie 2011, X-Men: First Class promite sa pastreze aceasta traditie.

Asa cum se intampla adesea in cazul filmelor de succes de la Hollywood, dupa aparitia unei productii care rupe gura targului, apar si pelicule ce ii prezinta pe eroi inainte de evenimentele descrise in primul film. Este si cazul lui X-Men: First Class, in care Professor X si Magneto sunt infatisati inainte de a deveni eroii din prezent. Prezenta in distributie a lui Kevin Bacon, specializat in personaje negative, aduce o nota de tensiune in plus filmului.

Transformers 3

Transformers 3 continua seria "Transformers", avand in rolurile prinipale pe frumoasa Rosie Huntington-Whiteley (un top model ce a defilat pentru The Victoria's Secret Fashion), Shia LaBeouf (a jucat in Transformers, Transformers 2, Wall Street: Money Never Sleeps, I, Robot - Eu, Robotul) si John Malkovich (a jucat in Jonah Hex si Changeling - Schimbul).

Regizorul Michael Bay a invatat lectia si afirma ca in loc de actiune, actiune si numai actiune, noua serie, Transformers: Dark of the Moon, va avea si o puternica linie epica, in genul primului Transformers. Premiera este programata pentru 1 iulie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#filme 2011, #cele mai tari filme 2011 , #cele mai tari filme