Disney anunta o noua trilogie Star Wars

Vineri, 10 Noiembrie 2017, ora 09:11
3867 citiri
Disney anunta o noua trilogie Star Wars
Foto: Arhiva Facebook/Star Wars

Grupul Disney a anuntat joi ca pregateste o noua trilogie Star Wars, epopeea intergalactica care reprezinta unul dintre cele mai mari succese din cinema.

"Avem deja alte filme Star Wars prevazute pentru anii urmatori, pe langa lansarea in 2019 a Episodului al IX-lea. Suntem foarte fericiti sa anuntam ca tocmai am semnat un acord cu Rian Johnson, regizorul 'Last Jedi', pentru a dezvolta o noua trilogie Star Wars", a declarat seful grupului, Bob Iger, in cadrul unei conferinte telefonice in care au fost anuntate rezultatele sale anuale.

Noua trilogie va fi separata de saga lui Luke Skywalker si va avea noi personaje, a anuntat Lucasfilm intr-un comunicat de pe site-ul sau.

"Ne-a placut tuturor sa lucram cu Rian la 'The Last Jedi'. Este o forta creatoare si sa-l urmaresc pe el construind 'The Last Jedi' de la inceput pana la sfarsit a fost una dintre marile bucurii ale carierei mele. Rian va face lucruri minunate cu aceasta noua trilogie", a afirmat Kathleen Kennedy, presedinta a Lucasfilm.

Lucasfilm, companie aflata acum in proprietatea Disney, a anuntat in septembrie ca ii incredinteaza Episodul al IX-lea lui J.J. Abrams, unul dintre regizorii cei mai in voga la Hollywood, dupa plecarea lui Colin Trevorrow din motive de incompatibilitate artistica.

Grupul Walt Disney a anuntat tot joi ca a inregistrat in al 4-lea trimestru din exercitiul financiar decalat 2017 rezultate financiare in scadere si sub asteptarile analistilor, din cauza unei puternice scaderi a veniturilor aduse de studiourile sale de cinema. Venitul net al Disney a scazut cu 1,7 miliarde de dolari fata de anul precedent, potrivit comunicatului companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Star Wars noua trilogie Disney, #Razboiul Stelelor trilogie noua, #Last Jedi trailer , #cele mai tari filme