Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Filmele cu cele mai mari incasari in 2014. Le-ai vazut? (Video)

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 13:47
9125 citiri
Filmele cu cele mai mari incasari in 2014. Le-ai vazut? (Video)
Foto: Aint it cool

Anul 2014 nu a fost cel mai reusit din punctul de vedere al incasarilor pentru productiile cinematografice de la Hollywood, fiind pentru prima oara in ultimii 6 ani cand doar un film trece de pragul de 800 de milioane de dolari. De asemenea, este anul cu cele mai slabe incasari totale, din 2011 incoace.

Un alt record negativ este acela al celor mai putine bilete de cinema vandute in intreaga lume in ultimii 19 ani, mai putine chiar decat in 1994, potrivit site-ului Box Office Mojo. Sa aruncam totusi o privire la filmele cu cele mai mari incasari in 2014.

"Transformers 4", recordul anului (Video)

Pe primul loc se afla a patra parte a seriei "Transformers" - "Age of Extinction", care a reusit sa adune peste un miliard de dolari din incasari, fiind al doilea film al seriei din acest punct de vedere, chiar daca a fost considerat cel mai slab si mai nepopular. Fara Shia LaBeouf, John Turturro si Tyrese Gibson, regizorul Michael Bay n-a reusit sa faca aceeasi treaba buna cu Mark Wahlberg, Stanley Tucci sau Jack Reynor, insa filmul este pe locul 10 all-time in ce priveste succesul la box office.

Topul celor mai vizionate filme in Romania in 2014 (Video)

Pe locul doi, potrivit Box Office Mojo, se situeaza "Guardians of the Galaxy", un succes din toate punctele de vedere, care a reusit sa stranga peste 772 de milioane de dolari. Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Benicio del Toro, Glenn Close, Djimon Hounsou, plus vocile lui Bradley Cooper si Vin Diesel au fost ingredientele succesului.

Cele mai asteptate filme in 2014 (Video)

Podiumul este incheiat de "Maleficent", o alta versiune a povestii "Frumoasa din padurea adormita", cu Angelina Jolie in rolul principal. Cu incasari de aproape 758 de milioane de dolari, filmul a fost una dintre surprizele placute ale anului.

Pragul de 700 de milioane de dolari a fost depasit de alte 4 filme, in timp ce limita de 500 de milioane de dolari din incasari a mai fost atinsa de 5 filme, singura animatie care a trecut de jumatate de miliard de dolari fiind "How to Train Your Dragon 2".

Filmele cu cele mai mari incasari in 2013. Le-ai vazut? (Video)

De subliniat ca doua filme din top 10 - "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" si "Interstellar" au fost lansate in luna noiembrie, astfel ca mai pot urca in clasament si dupa 1 ianuarie. In plus, intre primele 10 este de asteptat sa-si faca aparitia in curand si ultima parte din trilogia "The Hobbit" - "The Battle of the Five Armies", care in doua saptamani de la lansare a reusit sa stranga 588 de milioane de dolari, fiind deocamdata pe locul 11.

Iata care este clasamentul filmelor cu cele mai mari incasari in 2014:

1. Transformers: Age of Extinction - 1.087 milioane de dolari;

2. Guardians of the Galaxy - 772 milioane de dolari;

3. Maleficent - 758 milioane de dolari;

4. X-Men: Days of Future Past - 746 milioane de dolari;

5. Captain America: The Winter Soldier - 714 milioane de dolari;

6. The Amazing Spider-Man 2 - 709 milioane de dolari;

7. Dawn of the Planet of the Apes - 708 milioane de dolari;

8. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 - 674 milioane de dolari;

9. Interstellar - 649 milioane de dolari;

10. How to Train Your Dragon 2 - 619 milioane de dolari.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#filme cele mai mari incasari 2014, #filme incasari 2014, #cele mai tari filme 2014, #filme box office 2014, #Transformers 2014 , #cele mai tari filme