A inceput numaratoarea inversa pentru concertul EUROPE

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 15:12
1931 citiri
A inceput numaratoarea inversa pentru concertul EUROPE
foto: comunicatepr

Pe 11 iunie, romanii au intalnire cu legendarii rockeri de la EUROPE, intr-un concert de zile mari, ce va fi sustinut pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Dar, pana sa ajunga la Bucuresti, suedezii vor face un "mic popas" in Danemarca, unde sunt cap de afis al unui super eveniment. Pe 29 mai, EUROPE va sustine un concert in cadrul "Esbjern Rock Festival", eveniment ce marcheaza a 25-a aniversare si care aduna anual peste 20.000 de spectatori. Membrii trupei EUROPE vor imparti scena cu alte legende ale muzicii pop rock, printre care Def Leppard si Mike & The Mechanics.

Trupa EUROPE a pornit inca de anul trecut intr-un turneu international gigantic, ulterior a fost extins in Statele Unite ale Americii si Europa. Lasarea celui mai nou album al lor, "War of Kings", se bucura de un succes urias si le-a adus o asceniune fantastica rockerilor suedezi. In aceasta vara, Joe Tempest si colegii sai de trupa vor mai concerta in Polonia, Finlanda, Norvegia, Bulgaria, Germania, Suedia si Ungaria.

Pe 11 iunie, intr-o atmosfera exploziva, fanii din Romania vor putea canta "The final countdown" la unison cu membrii trupei Europe. Biletele la concert costa: Categoria VIP - 175 lei, Categoria Cat.I - 135 lei, Categoria Cat.II - 95 lei. Acestea pot fi achizitionate, in continuare, prin EVENTIM de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, de la Sala Palatului si online accesand www.eventim.ro.

Biografie

Europe este o formatie rock suedeza, fondata in anul 1979 sub numele "Force", de catre vocalistul Joey Tempest, chitaristul John Norum, basistul Peter Olsson si bateristul Tony Reno. De la formarea sa, Europe a lansat 3 albume live, 3 albume compilatie,19 videoclipuri si 10 albume de studio. Cel mai recent, "War of kings", este si motivul unui turneu mondial, Bucurestiul fiind unul dintre orasele in care suedezii vor face un show de zile mari.

Muzica pe care trupa Europe o interpreteaza este un rock cu elemente de heavy metal si hard rock. Europe a cunoscut faima internationala in anii 1980, odata cu cel de-al treilea lor album The Final Countdown (1986), care a devenit un succes urias, inregistrand vanzari de peste 3 milioane de copii doar in Statele Unite. Europe a fost una din cele mai de succes formatii si artisti rock din anii 1980, cu vanzari de peste 20 de milioane de albume in lumea intreaga. Formatia a intrat cu doua albume in Top 20 al clasamentului Billboard 200 (The Final Countdown si Out of This World) si cu doua single-uri in Top 10 din Billboard Hot 100 ("The Final Countdown" si "Carrie").

Europe si-a intrerupt activitatea in 1992, reunindu-se temporar in 1999 pentru un concert la Stockholm, si anuntand reunirea oficiala in 2003. De atunci formatia a lansat patru albume, Start from the Dark (2004), Secret Society (2006), Last Look at Eden (2009) si Bag of Bones pe 18 aprilie 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#concert Europe Romania 2015, #trupa rock Europe Romania , #concert