Ana Moura, concert fado de Craciun

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 17:08
2061 citiri
Ana Moura, concert fado de Craciun

Ana Moura, cantareata portugheza de muzica fado, va sustine, in data de 28 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti, un concert dedicat Craciunului. Pe langa piesele ultimului sau album "Desfado", cu care a facut inconjurul lumii, Ana Moura va canta si muzica traditionala de Craciun din inima Portugaliei.

"Unul dintre cele mai mari privilegii ale carierei mele este acela de a calatori in intreaga lume si de a ma bucura de ceea ce are mai bun de oferit fiecare popor. Am trait momente extraordinare in multe locuri, insa nu pot uita turneul pe care l-am sustinut in Romania anul trecut. Am avut trei concerte in sali de spectacole deosebite, alaturi de un public remarcabil.

Asadar, intoarcerea mea la Bucuresti este o onoare si o mare bucurie pentru mine, cu atat mai mult cu cat concertul pe care il voi sustine la finalul lunii decembrie va fi unul dedicat Craciunului, o sarbatoare cu o incarcatura emotionala puternica. Va astept cu drag!", a declarat Ana Moura.

Pe parcursul carierei sale, artista a fost premiata cu doua distinctii Amalia Rodriguez: in anul 2008 pentru "Cea mai buna interpreta", iar in acest an pentru "Desfado" - "Cel mai bun album".

Vocea Anei Moura este una mai mult decat rara in Fado, o voce care respecta traditia acestui gen muzical, dar care flirteaza elegant cu muzica pop, intr-o maniera unica. Ceea ce o face atat de deosebita este tonul senzual cu care artista reuseste sa transforme instant orice piesa pe care o interpreteaza in Fado, ajungand cu usurinta in sufletul publicului.

Tocmai aceasta voce inconfundabila i-a adus aprecierea altor artisti de talie internationala. A cantat alaturi de "Rolling Stones", colaborand cu acestia pentru piesele "Brown Sugar" si "No expection", iar in luna august a acestui an a fost invitata de Buena Vista Social Club sa li se alature in cadrul ultimului lor turneu, pentru concertele din Portugalia.

Biletele la concertul din Bucuresti pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro si din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Pretul biletelor este cuprins intre 80-300 lei, dupa cum urmeaza:

Presale in perioada 22 octombrie - 1 decembrie:

  • VIP - 250 lei
  • Categoria 1 - 200 lei
  • Categoria 2 - 160 lei
  • Categoria 3 - 110 lei
  • Categoria 4 - 80 lei

Regular in perioada 2 - 28 decembrie

  • VIP - 300 lei
  • Categoria 1 - 250 lei
  • Categoria 2 - 200 lei
  • Categoria 3 - 150 lei
  • Categoria 4 - 100 lei

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#concert Bucuresti Ana Moura, #concert fado Bucuresti 2014 , #concert