Avishai Cohen Trio vine la Bucuresti

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 22:59
2120 citiri
Avishai Cohen Trio vine la Bucuresti
foto: jmEvents.ro

Avishai Cohen revine in Romania cu cel mai nou material discografic. El va sustine doua concerte la Sala Radio, pe 10 si 11 Octombrie.

Artistul israelian este unul dintre cei mai influenti contrabasisti ai momentului, colaborand cu artisti precum Bobby McFerrin, Roy Hargrove, Paquito D'Rivera si Chick Corea. Alaturi de acesta din urma, basistul a fondat trupa Origin, unde au cantat impreuna timp de 6 ani.

Noul sau album "From Darkness", este creat in formula de trio. Materialul reprezinta intoarcerea la nucleul esential al muzicii sale si totodata un nou inceput al unei calatorii ambitioase pe teritoriile creativitatii si fortei expresive.

Avishai Cohen alimenteza si porneste locomotiva uriasului sau talent pe care acum o aseaza pe un traseu ghidat de experienta si maturitatea sa.

"Am simtit ca acum e momentul sa inregistrez in formula de trio. E prima oara de la Gently Disturbed cand am avut sentimentul ca am atins o forma cu adevarat noua si proaspata, una incredibil de bine definita, intr-o structura autentica" a declarat artistul intr-un comunicat remis Ziare.com.

Avishai Cohen spune despre partenerii sai, Nitai Hershkovits si bateristul Daniel Dor, ca il ajuta sa-si vada muzica mergand in locuri pe care nu si le-a imaginat vreodata si ca nu indrazneste sa viseze ceva mai bun de atat.

Concertele vor avea loc pe 10 si 11 Octombrie 2015, ora 20:00 la Sala Radio. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Biletele costa 95, 135, 155 de lei in functie de categorie si vor putea fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pewww.eventim.ro.

Mai multe detalii despre eveniment, pe www.twinarts.ro si paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Avishai Cohen Trio concert, #Avishai Cohen Trio Bucuresti, #Avishai Cohen Trio 2015 , #concert