Bilete mai ieftine la concertul Yanni

Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 18:30
2599 citiri
Bilete mai ieftine la concertul Yanni

S-a deschis sezonul reducerilor si pentru fanii artistului Yanni, care, incepand de vineri, 18 ianuarie, vor beneficia de preturi promotionale pentru concertul din 30 martie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cumparatorii vor beneficia de un discount de 35% din tariful/bilet afisat initial, diferenta fiind suportata de catre organizatorul concertului, Asociatia Culturala Maria Domina.

Promotia este valabila pentru toate categoriile de loc si se adreseaza tuturor clientilor care vor accesa sistemul online www.vreaubilet.ro si acelora care vor opta pentru unul dintre punctele de vanzare ale retelei Vreau Bilet deschise la Unirea Shopping Center Etj.2 (aripa centrala), magazinele EuroGsm, Libraria Eminescu si Sala Palatului.

Preturile biletelor:

- Golden VIP - 780 lei (pret vechi - 1200 lei);

- VIP - 585 lei (pret vechi - 900 lei);

- Cat. I - 390 lei (pret vechi - 600 lei);

- Cat.II - 260 lei (pret vechi - 400 lei);

- Cat.III - 130 lei (pret vechi - 200 lei);

- Cat.IV - 105 lei (pret vechi - 150 lei).

Dupa succesul inregistrat in anul 2011 la Bucuresti in prezenta celor peste 6.000 de spectatori, Yanni revine in Romania in cadrul turneului "World Without Borders 2013".

Yanni, pe numele sau adevarat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greaca si un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Este recunoscut pentru talentul lui de a canta la pian, clape, dar si ca un compozitor desavarsit.

A obtinut nominalizari la premiile Grammy pentru albumul "Dare to Dream" in 1992, urmand "In My Time", in anul 1993. De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platina si de aur, la nivel mondial, cu vanzari totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosita pe scara larga in televiziune si evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de Patinaj, Jocurile Olimpice si ABC News. Stilul sau muzical este frecvent descris ca fiind "new age", desi el prefera termenul de "contemporan instrumental".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#concert yanni bucuresti, #reducere bilete concert Yanni, #bilete concert Yanni Sala Palatului , #concert