Bonnie Tyler, Smokie si Leo Iorga in concert la Oldies Music Fest din Bucuresti

Joi, 14 August 2014, ora 21:45
2460 citiri
Bonnie Tyler, Smokie si Leo Iorga in concert la Oldies Music Fest din Bucuresti

Prima editie a festivalului OLDIES MUSIC FEST se va desfasura in data de 13 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti si va cuprinde o serie de concerte sustinute de artisti internationali reprezentativi muzicii pop-rock din perioada anilor '70-'90.

In programul festivalului, organizatorii au inclus, de asemenea, si concerte ale artistilor autohtoni care cuceresc constant noi generatii de romani, prin intermediul melodiilor sale legendare. Trupa Smokie si celebra cantareata rock Bonnie Tyler sunt invitatii principali ai festivalului.

Cele doua nume de rezonanta vor face o calatorie in timp si se vor opri impreuna cu publicul spectator la momentele celor mai importante realizari de pe intreg parcursul carierei artistice. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestora, imbinate armonios cu amintiri si dezvaluiri impresionante din viata marilor artisti vor transmite audientei starea de exaltare si emotia specifica oricarui act artistic major, de aceasta data, prezentat sub titulatura Oldies Music Fest.

Muzica de pe scena Sali Palatului

Evenimentul de la Sala Palatului va incepe la ora 19:00 si se va incheia in jurul orelor 22:30. Publicul nostalgic, dar si cei mai tineri spectatori care au crescut ascultand muzica marilor artisti vor avea parte de o experienta inedita. Cele doua concerte live gradioase sustinute pe aceeasi scena de Bonnie Tyler si Smokie, luminile si efectele sonore speciale, vor reusi sa impresioneze audienta dornica sa celebreze sarbatoarea celor mai reusite creatii muzicale pop-rock a acelor vremuri. Incepand de la "It's A Heartache", "Total Eclipse of the Heart", "To love somebody", "Lost in France", sau "Goodbye to the Islands", ce au facut ca vocea artistei Bonnie Tyler sa fie recunoscuta instantaneu pe tot mapamondul, si ajungand pana la " Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Alice", "Lay Back in the Arms of Someone", "If You Think You Know How to Love Me", si bineinteles, cel mai popular single "Living Next Door to Alice", piesele de rezistenta ale trupei Smokie.

PACT la Patria

Ce voci vor vibra peretii cinematografului Patria

In acelasi timp, pe scena cinematografului Patria, indragitul solist LEO IORGA va reveni pe scena, in ciuda tuturor problemelor de sanatate cu care acesta s-a confruntat in ultimele luni. Artistul va canta din nou alaturi de chitaristul si compozitorul Adi Ordean. Noul lor proiect muzical denumit "PACT" se bucura de o componenta de legenda in istoria rock-ului romanesc: Leo Iorga - vocal, Adrian Ordean - chitara, Marian Mihailescu - chitara bass, Catalin Dalvarea - tobe si Alex Ardelean - chitara.

Spectatorii care vor alege sa sarbatoreasca Oldies Music Fest alaturi de grupul PACT, se vor delecta cu piese de colectie, hit-uri lansate in perioada anilor 1988 - 1996 in formula COMPACT, precum: "TRENUL PIERDUT", "SINGUR TE CAUT IN NOAPTE", "SA TE GANDESTI LA MINE", "DUPA ANI SI ANI", "CINE ESTI TU OARE" dar si cu multe alte piese ce promit o reprezentatie live de neuitat.

Cum se pot achizitiona biletele

Biletele pentru concertele Bonnie Tyler si Smokie de la Sala Palatului se pot achizitiona la preturi cuprinse intre 150 lei si 500 lei, urmand a fi majorate cu 30 % incepand din data de 1 octombrie. Cei interesati isi pot procura biletele de la punctele de vanzare ale agentiei Vreau Bilet, respectiv de la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, de la sediul din Str. Octavian Goga nr.24, bl.M62, de la Sala Palatului precum si online prin www.vreaubilet.ro sau prin sistemul de curierat rapid.

In cazul concertului ce va fi sustinut de grupul PACT la Cinematograful Patria, biletele au fost puse in vnazare in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete a cinematografului precum si online prin www.vreaubilet.ro. Acestea sunt impartite pe doua categorii de pret: 75 lei pentru locurile ocupate la parter si loja si 65 lei pentru locurile situate la balcon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#concert Bonnie Tyler Smokie, #concert PACT Patria Bucuresti, #festival Oldies Music Fest , #concert