Colinde Jazz la Teatrul National Bucuresti

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 16:49
1327 citiri
Colinde Jazz la Teatrul National Bucuresti
foto: comunicatepr

Colindul romanesc mixat in mod exceptional cu elemente de jazz contemporan vestesc Sarbatoarea Craciunului in maniera autentica a non-conformistului violoncelist Adrian Naidin.

Luni, 21 decembrie, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti, de la orele 19:00 si 21:15, Adrian Naidin le propune melomanilor indragostiti de muzica jazz, sa experimenteze un concert special de Craciun, sub titulatura expresiva, "Maturatorii Raiului".

Si cum bucuria Nasterii Fiului lui Dumnezeu este sarbatorita alaturi cei dragi, Adrian Naidin va spune povestea celor care vor matura poteca spre Rai, impreuna cu talentatii sai colegi: Eugen Amarandei la contrabas, Gabriel Balasa la percutie si Sorin Zlat la pian.

Pornind de la unicitatea si frumusetea compozitiilor muzicale rafinate imaginate de Bach, Brahms sau Paganini, de la tonalitatea trista ce urca pana la sunetele calde, line, pline de sensibilitate spre a reda profunzimea poetica, si ajungand in cel mai firesc mod la colindele si cantecele de iarna autentice, interpretarile in stil jazz, pline de originalitate, ale talentatului violoncelist vor "lustrui" fereastra sufletului hranit necontenit cu iubire si bucurie.

Versurile cu incarcatura pozitiva, muzica divina si emotia pura a spectacolului "Maturatorii Raiului" vor vibra la aparitia invitatei speciale a serii; o prezenta inedita, al carei talent a castigat deja admiratia iubitorilor muzicii de calitate. Alexandra Ungureanu va completa atmosfera de Craciun cu interpretari remarcabile, nelipsind colindele cu influente jazz.

Biletele pentru concertul "Maturatorii Raiului" sunt disponibile la preturi variabile, in functie de categria de loc, dupa cum urmeaza; cat.II - 25 lei, cat.I - 35 lei si VIP - 50 lei. Acestea pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrul National Bucuresti, Libraria Mihai Eminescu, stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2 si online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro, www.biletoo.ro, si www.vreaubilet.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#concert colinde juzz Bucuresti, #colinde Teantrul National Bucuresti, #concert colinde Adrian Naidin , #concert