Concert Beatles'N'Jazz cu Adrian Nour

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 23:42
1587 citiri
Concert Beatles'N'Jazz cu Adrian Nour

Adrian Nour & Cantaloop vor interpreta The Beatles alaturi de o serie de muzicieni non-conformisti reuniti sub egida "Beatles'n'Jazz", in cadrul unui concert ce se va desfasura pe 19 septembrie in cadrul Hard Rock Cafe din Bucuresti.

In anii '60, muzica The Beatles era, pe cat de respectata, pe atat de populara. In timp ce The Fab Four ca si grup impingeau granitele muzicii Rock si stabileau standardele pentru decadele ce aveau sa urmeze, fiecare membru in parte isi juca propriul rol revolutionar.

Pe masura ce muzica The Beatles crestea in complexitate, tot mai multi muzicieni de Jazz au fost atrasi de a explora aceste compozitii extraordinare. Muzica The Beatles este cu adevarat fara varsta, asa cum o demonstreaza interesul pentru song book-ul lor a noi si noi generatii de muzicieni de Jazz.

Cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de Jazz romanesti a ultimilor ani, Viorica Pintilie impreuna cu finalistul Super Show-lui TV "Vocea Romaniei", Adrian Nour si asistati de cinci dintre cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de Jazz din Romania, reuniti sub titulatura Cantaloop, vor explora intr-o maniera jazzistica non-conformista celebrele hituri Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele.

Biletele pentru concertul Beatles'n'Jazz din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.rosi pe www.bestmusic.rodar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masasi 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)

- SENIA in Magazinul Muzica

- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)

- Hard Rock Cafe

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#concert Adrian Nour Bucuresti, #concert The Beatles Bucuresti, #concert Hard Rock Cafe , #concert