Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Corul Armatei Rosii vine la Bucuresti - vezi mesajul pentru romani (Video)

Joi, 09 Iulie 2015, ora 17:49
3936 citiri
Corul Armatei Rosii vine la Bucuresti - vezi mesajul pentru romani (Video)
foto: comunicatepr

La sfarsitul lunii septembrie Corul Armatei Rosii ajunge la Bucuresti. Spectacolul anuntat initial pentru data de 23 septembrie la Sala Palatului a fost primit cu succes de iubitorii de cultura, pana la acest moment fiind epuizate peste 70% din totalul biletelor disponibile.

Interesul publicului fata de acest spectacol i-a determinat pe organizatori sa inainteze managementului artistic invitatia de a sustine o a doua reprezentatie.

Astfel, artistii au adaugat in agenda turneului intrenational cel de-al doilea spectacol la Bucuresti, eveniment ce se va desfasura pe 22 septembrie in aceeasi locatie, respectiv la Sala Palatului.

Asadar, Corul Armatei Rosii va sustine doua concerte in Bucuresti, care se vor desfasura pe 22 si 23 septembrie, incepand cu orele 20:00, la Sala Palatului.

Entuziasmati de intalnirea cu publicul din Romania, membrii celebrului cor au transmis un mesaj video special:

Spectatorii interesati isi pot procura biletele pentru cele doua reprezentatii de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Diverta, a agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, Libraria Eminescu, Unirea Shopping Center - parter si online prin www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketstore.ro si www.ticketnet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cu urmeaza: VIP - 300 RON, cat.I - 200 RON, cat.II - 140 RON, cat.III - 90 RON si cat.IV - 65 RON.

Corul Armatei Rosii

Corul Armatei Rosii isi are sediul in inima Moscovei, in centrul istoric, langa Piata Rosie, la cateva sute de metri de Teatrul Balsoi si de turnurile Kremlinului. Sub conducerea carismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii sustine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 si a sustinut show-uri in peste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii.

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numara solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori. In general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii calatoreste cu o suta de artisti.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinta in 1939 si a fost ridicat la rang de Academie.

Cu cel mai recent turneu din Franta, Generalul Viktor Eliseev si trupa sa au incantat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu 4 concerte sold-out.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Red Army Choir concert, #Corul Armatei Rosii 2015, #concert Bucurest Corul Armatei Rosii , #concert