Delia canta in Hard Rock Cafe pe 24 0ctombrie

Comunicat de presa
Joi, 17 Octombrie 2019, ora 11:26
7909 citiri
Delia canta in Hard Rock Cafe pe 24 0ctombrie

Pe 24 octombrie, te asteptam la un nou concert cu DELIA, in cadrul unui show LIVE de exceptie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vor fi mese in fata scenei, pe ringul de dans!

Delia se mentine de aproape 20 de ani in atentia publicului, inca de la sfarsitul anilor '90, unde era parte a duetului de mare succes N&D, prin a sa aura de carisma electrizanta, nascuta dintr-un talent nativ dar atent antrenat.

Fiecare concert al sau este doar o mica privire colorata in lumea vibranta a Deliei, prezenta sa scenica mereu excentrica, ne uimeste de fiecare data, de la costume pana la interpretarea de neegalat a celor mai populare piese ale sale.

Prin cele patru albume ale sale, cantareata a dominat topurile din Romania cu hituri precum "Cum ne noi", "Da, mama", "Gura ta", "Atat de trist", "Ce are ea", "Unde dragoste nu e", "Acadele", "Ramai cu bine", "Pe aripi de vant" si continua se ne surprinda si astazi prin colaborari cu artisti consacrati precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla's Dreams, Deepcentral si The Motans!

Strangand o medie de 8 milioane de vizualizari pe youtube la fiecare videoclip al sau, Delia se afla in fruntea topurilor de specialitate si in randul celor mai difuzati artisti pe statiile radio & tv cu profil musical!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 149 lei (numar limitat de bilete)

- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 79 lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Delia concert Hard Rock Cafe, #Delia Matache , #concert