Hara concerteaza la Hard Rock Cafe

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 22:15
1357 citiri
Hara concerteaza la Hard Rock Cafe
Foto: BestMusic

Trupa HARA se pregateste de un nou concert, care se va desfasura joi, pe 22 octombrie de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, cu ocazia lansarii noului single al trupei intitulat "Ce ti-as face".

HARA este una dintre cele mai iubite trupe din Romania, datorita creatiilor originale si a concertelor live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. De asemenea, baietii de la Hara sunt o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop cu puternice amprente din muzica popoarelor.

Activitatea bogata de pana in prezent a trupei HARA i-a adus numeroase premii de-a lungul anilor: Best Single, Romania - 2003, 2004, 2006, 2009; Best Album, Romania - 2004, 2008; Best Live Performance, Romania - 2004, 2005, 2009. Este prima trupa romaneasca castigatoare a concursului Song of the year-VH1 SUA, cu piesa Ploua stele, in anul 2009, si de asemenea singura trupa care a reprezentat Romania la Campionatul European de Fotbal-Austria 2008.

Biletele pentru showul HARA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

  • 50 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
  • 30 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 30 de lei. In ziua concertului, biletele aces general vor costa 40 de lei - cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) sau fara loc respectiv 60 de lei VIP, in limita locurilor disponibile.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#concert Hara Bucuresti 2015, #Hara Hard Rock Cafe , #concert