Kempes canta pe 18 octombrie in Hard Rock Cafe

Comunicat de presa
Miercuri, 17 Octombrie 2018, ora 18:13
9345 citiri
Kempes canta pe 18 octombrie in Hard Rock Cafe

Joi, pe 18 octombrie, va asteptam la Hard Rock Cafe din Bucuresti de la ora 21:30 la un concert cu trupa KEMPES.

Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea de aur a rockului romanesc, este fondatorul si liderul trupei Kempes si fostul vocalist al trupelor Cargo si Rezident EX, cu care a lansat sapte albume, cele mai recent fiind "Regasire" in 2015 alaturi de noua sa trupa.

Componenta trupei KEMPES este urmatoarea:

Ovidiu Ioncu "Kempes" - voce

Alex Visan - chitara

Iustin Petrescu - chitara

Stefan Buta - bass, voce

Stefan Darie - tobe

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 85 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 59 de lei

Online, pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica. Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32.

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Kempes trupa noua, #Kempes concert , #concert