Loredana se pregateste de concert

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 19:49
2167 citiri
Loredana se pregateste de concert

A mai ramas foarte putin pana la primul concert "Imaginarium", pe care Loredana il va sustine la Sala Palatului la sfarsitul saptamanii. Cel mai mare si mai asteptat eveniment al toamnei are loc sambata si duminica, pe 7 si 8 noiembrie, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului.

Loredana, artista care a revolutionat showbiz-ul romanesc in ultimii 3 ani, le-a pregatit fanilor o noua productie grandioasa, un concept inovativ de show, care va lasa inca o data publicul cu respiratia taiata. Cu aceasta ocazie, artista va lansa cel mai recent album, "Imaginarium", iar publicul va asculta in premiera piese de pe acesta. Asa cum ne-a obisnuit, Loredana va avea in spectacol band-ul Agurida, numerosi dansatori, un cor de 35 de copii, dar si invitati surpriza, inclusiv concurenti de la Vocea Romaniei. Aparitiile artistei vor fi, ca de fiecare data, momente unice, pregatite intens si extrem de elaborate. Sute de profesionisti video, grafica, lumini, sunet, decoruri, costume, make-up au conlucrat pentru spectacolul-eveniment "Imaginarium".

In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00. Spectatorii sunt rugati sa vina din timp la sala, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia la intrare.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc. Agentii de paza au dreptul de a confisca obiecte cu potential periculos.

Este interzis sa se efectueze fotografii sau materiale video cu aparate profesioniste, in scopuri comerciale, fara acordul explicit din partea organizatorului.

Pe toata durata concertului, spectatorii vor avea la dispozitie un punct medical pentru asigurarea primului ajutor, in caz de urgenta. Se vor respecta cu strictete instructiunile si indicatiile angajatilor, organizatorului si cele ale pompierilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa refuze continuarea participarii la eveniment persoanelor care reprezinta un pericol pentru siguranta si confortul celorlalti.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#concert Loredana Groza 2015, #concert Loredana Imaginarium Bucuresti , #concert