Myrath si Dirty Shirt canta in deschiderea show-ului Megadeth de la Bucuresti

Joi, 16 Iunie 2016, ora 10:46
1498 citiri
Myrath si Dirty Shirt canta in deschiderea show-ului Megadeth de la Bucuresti

Megadeth is coming! Unul dintre cele mai asteptate show-uri de metal ale anului se apropie cu pasi repezi si promite sa ramana in memoria fanilor drept cel mai tare concert pe care formatia americana l-a sustinut in tara noastra.

Pe 13 iulie, la Arenele Romane, vom fi invadati de Dave Megadeth, Kiko Loureiro, David Ellefson & Chris Adler si vom avea sansa de a trai pe propria piele piesele consacrate semnate Megadeth, precum Symphony of Destruction, A Tout Le Monde, Hangar 18 si multe altele, dar si piese extrase de pe cel mai recent disc, "Dystopia".

Desemnat deja de fani si critici de specialitate cel mai bun album metal al anului, "Dystopia", lansat pe 22 ianuarie, a obtinut rezultate excelente, fiind singurul situat pe locul 3 in topul general Billboard 200 (dupa Adele si Justin Bieber).

Totodata, "Dystopia" s-a clasat pe primul loc in topurile Billboard Hard Rock si Billboard Rock Albums.

Inainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scena formatia de oriental metal Myrath, precum si trupa romaneasca de crossover folkcore metal, Dirty Shirt.

Myrath este o reprezentanta de seama a progressive metal-ului si este cunoscuta ca promovand "Oriental Metal"-ul in intreaga lume.

De origine franco-tunisiana, Myrath a reusit in doar cativa ani sa ocupe un loc important in topul celor mai apreciate si respectate formatii din comunitatea internationala de rock si metal.

Cel mai recent disc lansat, "Legacy", s-a bucurat de reactii foarte bune si a putut fi ascultat live atat in SUA, cat si in Europa.

Myrath au lasat o impresie frumoasa celor care au sansa de a-i vedea cantand in deschiderea concertului HIM de la Timisoara ce a avut loc in iulie anul trecut.

Dirty Shirt este una dintre cele mai active si originale trupe de rock din Romania. S-a remarcat prin castigarea locul 2 la Wacken Metal Battle in 2014. Stilul lor unic este rezultatul imbinarii unor elemente muzicale originale: rock, metal, folclor romanesc, funk, electro si nu numai.

Cel mai recent album, "Dirtylicious", lansat in 2015, a devenit deja popular in randul fanilor muzicii rock din Romania.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si pe eventim.ro. Acestea sunt disponibile la pretul de 120 lei, iar in ziua concertului pretul unui bilet va fi de 145 lei.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#concert Magadeth Bucuresti, #Magadeth Bucuresti 2016 , #concert