Nana Mouskouri - Happy Birthday Tour

Joi, 04 Iunie 2015, ora 21:39
3612 citiri
Nana Mouskouri - Happy Birthday Tour

Nana Mouskouri, o legenda a muzicii grecesti si un superstar international, cu o cariera de peste o jumatate de veac, concerteaza pe 25 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Artista a revenit pe scena in octombrie 2013 la Atena, cand a inceput turneul aniversar "Happy Birthday Tour", care se desfasoara de atunci in toata lumea. Turneul este o ocazie de a marca atat aniversarea celebrei soliste, cat si compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

"Cantecul a fost prima mea dragoste si intotdeauna m-a ajutat sa respir, sa sper si sa cred ca este dragoste si pace in jur. Am avut sansa sa lucrez cu oameni speciali si sa realizez enorm de multe in viata. Am considerat ca toate acestea merita sa fie sarbatorite si ca trebuie sa mai cant dragilor mei prieteni, spectatorii. La multi ani tuturor celor care imi arata ca dragostea inca exista. Si atata timp cat va fi muzica pentru mine si prietenii mei, va fi dragoste", a declarat Nana Mouskouri intr-un comunicat remis Ziare.com.

Nana Mouskouri este una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din lume, intrucat albumele si single-urile ei, interpretate in 12 limbi, s-au vandut in peste 350 milioane de copii pe plan mondial. Nana Mouskouri s-a evidentiat in lumea artistica gratie vocii sale unice, fiind inzestrata cu coarde vocale asimetrice, care i-au permis sa atinga note inalte si sa produca sunete cristaline.

In concertul de la Bucuresti, artista va fi acompaniata de instrumentisti francezi si va sustine un concert care va cuprinde slagarele care au facut-o celebra.

Biletele sunt disponibile online pe eventim.ro si pe vandbilete.ro, dar si la casa de bilete a Salii Palatului. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 350 de lei - categoria VIP, 250 de lei - categoria I, 170 de lei - categoria a II-a, 120 de lei - categoria a III-a si 90 de lei - categoria a IV-a.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#concert Nana Mouskouri Bucuresti, #concert Nana Mouskouri 2015 , #concert