Orchestra Simfonica Bucuresti, concert de anul nou

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 18:31
2430 citiri
Orchestra Simfonica Bucuresti, concert de anul nou

Orchestra Simfonica Bucuresti va sustine, in data de 30 decembrie, la Sala Palatului, un Concert Extraordinar de Anul Nou.

Timp de sapte ani, misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti a constat in atragerea si educarea unei palete cat mai largi de iubitori ai tuturor genurilor muzicale. De-a lungul timpului, flexibilitatea orchestrei in alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat printr-o serie de concerte sustinute incepand cu 2007. Astfel, Orchestra Simfonica Bucuresti a abordat o diversitate de stiluri si genuri muzicale, de la muzica clasica pana la stiluri mai putin conventionale pentru o orchestra simfonica precum muzica de film, pop/rock si crossover, incantand si atragand deopotriva atat cunoscatorii, cat si tinerii iubitori de muzica.

Orchestra s-a remarcat si prin colaborarile cu artisti de talie internationala precum renumitele soprane Angela Gheorghiu, Tarja Turunen, Irina Baiant, Tina Munteanu, tenorii Teodor Ilincai, Marcel Pavel, Vlad Mirita, violonistii Alexandru Tomescu, Gabriel Croitoru, Corina Belcea, Toto Cutugno si Phoenix.

Cea mai importanta realizare din istoria Orchestrei Simfonice Bucuresti a fost proiect "Bucharest Symphony Orchestra - Premiera romaneasca in America de Sud". Turneul de concerte si evenimentele cultural (29 octombrie - 12 noiembrie 2013) a reprezintat participarea in premiera a unei orchestre romanesti de prim rang intr-un turneu de anvergura in America de Sud.

Orchestra Simfonica Bucuresti si dirijorul sau principal, Benoit Fromanger, au raspuns invitatiei de participare la concertul simfonic din cadrul Festivalului "Bucharest Music & Film Festival" 2013. Solistul concertului a fost George Tudorache, prim concertmaestru al Orchestrei Filarmonice din Londra/UK si al Orchestrei Regale din Liege, Belgia. Acest eveniment cultural s-a bucurat de participarea a peste 2000 de spectatori.

Biletele la concertul de anul nou pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Pretul biletelor este cuprins intre 75-200 lei, dupa cum urmeaza:

Presale in perioada 29 octombrie - 1 decembrie (DISCOUNT 25%):

  • VIP - 150 lei
  • Categoria 1 - 128 lei
  • Categoria 2 - 113 lei
  • Categoria 3 - 90 lei
  • Categoria 4 - 75 lei

Regular in perioada 2 - 30 decembrie:

  • VIP - 200 lei
  • Categoria 1 - 170 lei
  • Categoria 2 - 150 lei
  • Categoria 3 - 120 lei
  • Categoria 4 - 100 lei

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#concert Orchestra Simfonica Bucuresti, #Orchestra Simfonica Bucuresti 2014 , #concert