Stefan Banica continua surprizele de Craciun: Cand si unde canta artistul

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 17:53
1810 citiri
Stefan Banica continua surprizele de Craciun: Cand si unde canta artistul

De 13 ani, publicul din Romania intra in atmosfera sarbatorilor de iarna in pasi de rock'n'roll impreuna cu Stefan Banica. Ca in fiecare an, artistul sustine mai multe de un spectacol, anul acesta concertand pe 12, 13 si 14 decembrie, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti.

Concertele Extraordinare de Craciun marca Stefan Banica reprezinta o adevarata traditie de 13 ani incoace si marcheaza, an de an, la Sala Palatului, intrarea in atmosfera magica a Craciunului. Artistul pregateste pentru 12, 13 si 14 decembrie una dintre cele mai complexe si spectaculoase productii muzicale din Romania, un show unic, cantece pe care publicul le asteapta de fiecare data, dar si piese noi, care vor putea fi ascultate in premiera la concertele de Craciun. Nu vor lipsi invitatii surpriza, care vor acoperi o paleta vasta de gusturi si genuri muzicale.

In stransa legatura cu show-urile sale de Craciun, Stefan Banica desfasoara pe pagina sa de facebook - facebook.com/StefanBanicaOfficial - Campania cu premii "13 cu noroc!". Se implinesc 13 ani de concerte de Craciun si vor fi 13 castigatori norocosi. Regulamentul campaniei poate fi gasit pe pagina de facebook Stefan Banica Official.

Castigatorii il vor intalni pe Stefan Banica la Sala Palatului in luna decembrie, care le va inmana premiile: tricouri si sepci personalizate, albume Stefan Banica, iar fotografiile si mesajele castigatorilor vor fi promovate pe ecranele de la Sala Palatului inaintea inceperii concertelor de Craciun, vor rula video si vor fi astfel vizionate de mii de oameni in fiecare seara. In plus, cei 13 castigatori vor primi 13 invitatii duble la concertele pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie 2015, dedicate Zilei Femeii, cu cele mai frumoase cantece de dragoste.

Stefan Banica este un artist complet, activand in domenii precum: muzica, teatru, film, televiziune, regie si in calitate de producator al propriilor show-uri. Cu o cariera de peste 25 de ani, cu 15 discuri de autor lansate, vandute in peste 500.000 de exemplare, Stefan Banica este un adevarat brand in piesajul muzical autohton.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si online pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, bilet.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 200 lei - categoria VIP, 150 de lei - categoria I, 100 de lei categoria a II-a, 60 lei categoria a III-a.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#concert Bucuresti Stefan Banica, #concert Craciun Stefan Banica, #concerte Banica Craciun 2014 , #concert