Trupa Bere Gratis a adus o "Noapte calda" la Cinema Patria

Luni, 09 Martie 2015, ora 12:00
1105 citiri
Trupa Bere Gratis a adus o "Noapte calda" la Cinema Patria
Foto: cat music

Inca de acum cateva luni au cucerit inimile cu single-ul "Noapte calda", insa duminica, 8 martie, trupa Bere Gratis a pus in scena povestea ta de iubire, printr-un concert live, pe scena cinematografului Patria.

"Aseara am fost pe ‪marele ecran si am jucat in filmul vietii noastre. Am fost norocosi si de aceasta data pentru ca am avut parte de un public minunat, marinimos in aplauze si cu chef de cantat. Ecoul nostru drag. A fost o ‪Noapte Calda cu ‪Bere Gratis la ‪Cinema Patria. Calatoria continua!", declara Bere Gratis.

Baietii de la Bere Gratis au ridicat inca de la primul refren publicul in picioare si seara antrenanta a continuat cu hituri ca "Eu nu am sa te las", "La tine as vrea sa vin", "Ultrafete", "Ce misto", "Doua inimi". Primul moment special al serii a fost super-colaborarea cu talentata Andreea Runceanu (membra Amadeus), care a acompaniat la vioara trupa si a prezentat publicului o alta varianta a pieselor "Campuri de lupta", "Ce n-a vazut Parisul" si "Stai pe acelasi drum".

Si pentru ca hitul "Noapte calda", ce a dat si numele concertului, este o colaborare cu Sore, Mihai, Robert, Marian, Marius si Radu au avut-o alaturi de ei pe tanara artista, iar "Noapte calda" s-a auzit live intr-o interpretare magica, ca intre prieteni, cu multe reactii pozitive si aplauze din partea publicului.

Dupa interpretarea ultimei piese din setlist, "Pas in doi", trupa a multumit publicului prezent si, drept multumire pentru ropotele de aplauze, Bere Gratis a revenit pe scena cu un bis pentru piesele "O lume nebuna", "Iti mai aduci" si varianta funk a hitului "Noapte calda". La finalul concertului, doamnele si domnisoarele din sala au primit coronite de flori din partea baietilor.

Trupa Bere Gratis transmite prin muzica mesaje despre incredere, speranta, dorinta si dragoste, face publicul sa le simta la aceeasi internsitate si reuseste sa captiveze audientele la fiecare aparitie, in care interpretarea live a fiecarei melodii are propria personalitate. Si de aceasta data, Bere Gratis a facut ca inima trupei sa bata la unison cu inima publicului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#concert Bere Gratis Bucuresti, #Bere Gratis Cinema Patria , #concert