Trupa Europe, in concert la Bucuresti - a inceput numaratoarea inversa

Luni, 04 Mai 2015, ora 18:06
3457 citiri
Trupa Europe, in concert la Bucuresti - a inceput numaratoarea inversa
foto: comunicatepr

Europe, trupa suedeza rock va aduce cantecele noului sau album "War of Kings" - al zecelea album de studio al trupei, lansat la jumatatea lunii martie, intr-un concert ce se va desfasura pe 11 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Titlul care deschide albumul "War of Kings" este o piesa tipica de rock, a fost lansata in februarie, iar videoclipul, regizat de Patric Ullaeus, a avut premiera pe 9 februarie. Cel de-al doilea single - "Days of Rock 'n' Roll", a fost lansat recent, pe 16 martie 2015.

Albumul "War of Kings" ofera o colectie importanta de piese rock in care vocea lui Joey Tempest denota o mai mare incredere in abilitatile sale, iar John Norum, un chitarist foarte talentat, are momentele sale stralucitoare la riff-uri si solo-uri, in care pune si un pic de blues. Membrii trupei Europe reinvie momentele de inceput ale anilor 2000, in care au devenit muzicieni din ce in ce mai buni.

Albumul "War of Kings" va fi disponibil in mai multe formate, iar solistul trupei, Joey Tempest a declarat ca "War of Kings este albumul pe care ne-am dorit intotdeauna sa-l facem, de cand eram pusti si ascultam trupe ca Led Zeppelin, Deep Purple si Black Sabbath. Dupa ce am ascultat ce productie uimitoare a realizat Dave Cobb pentru Rival Sons, ne-am dorit sa lucram cu el. Aventura noastra continua!"

Dupa un lung sir de concerte in Europa si SUA, trupa Europe va ajunge in Romania in data de 11 iunie 2015. La concertul de la Bucuresti vor putea fi auzite piesele de pe noul album, dar si cele care i-au facut celebri in intreaga lume: The Final Countdown, Rock the Night sau Carrie.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, online prin www.eventim.ro. si pot fi achizitionate la preturi diferite in functie de amplasament:

  • VIP - 175 lei,
  • Cat.I - 135 lei,
  • Cat.II - 95 lei.

Toti clientii care si-au pastrat biletele achizitionate pentru concertul Europe din luna noiembrie, vor beneficia de locuri in zona VIP a noii locatii.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#concert Europe Bucuresti 2015, #concert muzica rock Europe, #Europe concert Arenele Romane , #concert