Cel mai mare parc de distractii din Romania se deschide langa Bucuresti! (Video)

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 14:28
17520 citiri
Cel mai mare parc de distractii din Romania se deschide langa Bucuresti! (Video)
Foto: divertiland.ro

Cel mai mare parc de distractii din Romania, Divertiland, se va deschide in vara acestui an in apropiere de Bucuresti.

Inaugurarea Divertiland, anuntata, initial, pentru vara lui 2011, a fost amanata pentru anul 2012, cand vor fi deschise primele doua parcuri La Plaja si Aventure, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Cel mai mare parc acvatic din Romania

Divertiland, construit in etape, pe o suprafata de 35 de hectare, in apropiere de Capitala, la kilometrul 13, adiacent autostrazii Bucuresti-Pitesti, va include un parc acvatic in aer liber, un parc de distractii in aer liber si un centru de divertisment familial acoperit, precum si un club wellness, cu centre dedicate activitatilor sportive si spa.

Water park-ul La Plaja si amusement park-ul Aventure vor fi primele din seria Divertiland care isi vor deschide oficial portile in vara 2012, se arata in documentul citat.

Parcul acvatic

Parcul acvatic La Plaja se intinde pe o suprafata de peste 70.000 de metri patrati, inclusiv zona de parcare, cea mai mare suprafata a unui water park din tara. In parcul acvatic de la Divertiland, vizitatorii se vor bucura pentru prima oara in Romania de Piscina cu Valuri, care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite marimi si forme.

Parcul va fi parcurs de Lazy River (Rau Lenes) si va avea in centru Rain Fortress (Cetatea Ploii), o atractie construita pe mai multe niveluri, echipata cu alte 70 de mici atractii, un adevarat labirint al distractiei pentru cei mici. Peste 27 tobogane ii asteapta pentru amatorii de senzatii tari: Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl si Speed Slide.

La plaja va oferi si peste 20 de cabane private VIP pentru cei care doresc intimitate si servicii extra: servire din partea staff-ului, mini-frigider, masa, scaune, prosoape, sezlonguri si wi-fi, puse la dispozitia clientilor prin inchiriere. Parcul acvatic mai dispune de o zona de 3.000 de metri patrati de plaja cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spatii comerciale, unitate medicala, zona pentru petreceri si terenuri de volei de plaja.

Parcul de "amuzament"

Parcul de amuzament Aventure Park, prevazut cu 551 de locuri, se afla in imediata apropiere a water park-ului La Plaja si se intinde pe o suprafata de 42.000 metri patrati. Aventure Park este structurat pe trei categorii de atractii, in functie de publicul tinta caruia i se adreseaza. Astfel exista atractiile majore, atractiile de familie si cele pentru juniori.

Primul parc de distractii al Capitalei, Terra Park, a fost redeschis

Atractiile majore? Mega Drop, Spinning Madness, Roller Coaster. Atractiile pentru familie sunt si ele numeroase si includ: Flume Ride, Wacky Worm (Viermisorul Traznit), Pirate Ship (Nava Piratilor), Tagada si Ferris Wheel (Roata Mare) sau Flying Elephants (Elefantii Zburatori), Carrousel, Kiddie Bumper Cars, Karting si multe altele.

Divertiland

Hiperparcul Divertiland va fi deschis de luni pana duminica, iar tarifele urmeaza sa fie stabilite. Reprezentantii companiei care se afla in spatele Divertiland, Magic World Developments, spun insa ca preturile vor fi accesibile pentru toate buzunarele.

Vizitatorii au asigurate spatii de parcare, la intrarea in Divertiland. De asemenea, accesul la parc va fi facilitat prin prelungirea unor linii de autobuz RATB.

A.T.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#parc distractii mare Romania deschide, #Divertiland deschide vara 2012, #parc distractii acvatic Divertiland, #Divertiland deschide Bucuresti , #distractie
Comentarii
Poza andreibm
andreibm
rank 2
prima oara in Romania de Piscina cu Valuri, care recreeaza atmosfera