Distractie in scopuri caritabile, in centrul Capitalei: Toti copiii au dreptul la joaca

Sambata, 30 August 2014, ora 09:00
3214 citiri
Distractie in scopuri caritabile, in centrul Capitalei: Toti copiii au dreptul la joaca

Lipscanii se transforma in Strada BT timp de sase weekenduri, intre 30 august si 12 octombrie. Bucurestenii mici si mari sunt asteptati in Centrul Vechi sa participe la o serie de evenimente inedite.

Fie ca vin dinspre Calea Victoriei, dinspre Universitate sau dinspre Unirii... bucurestenii ajung in cele din urma in spatele BNR si se vor afla in mijlocul noului centru de distractie al Capitalei.

Lipscani este artera norocoasa care timp de sase weekenduri (30 august - 12 octombrie) va gazdui evenimentele de pe Strada BT.

Spectacole de dans (Dancing Friday), mima, improvizatie cu trupa Obligo, pantomima, concerte sustinute de trupele Tivodar, We Singing Colors sau cvartetul Vis Clasic, parade, piese de teatru, expozitii de pictura sau intalniri cu personaje de poveste precum Mickey, Minnie sau Donald sunt doar o parte dintre surprizele care ii asteapta pe bucuresteni in centrul istoric. Federatia Nationala de Scrima va fi prezenta sa va invete secretele sportului nobil, alaturi de scrimerii Romaniei.

Orice copil are dreptul la joaca - Strada BT sau Strada "Sperantei"

O componenta importanta a festivalului va fi partea de colectare de jucarii pentru copiii defavorizati. Organizatorii invita bucurestenii sa doneze pentru o cauza nobila si sa aduca impreuna cu ei la festival jucariile pe care vor sa le faca cadou. Toate jucariile stranse vor fi ulterior donate cu ajutorul Fundatiei Romanian Angel Appeal și al Fundatiei Daruieste Viata.

In weekendul 30-31 august, colectarea va avea loc intre orele 10:30 si 13:00.

Pe site-ul oficial al evenimentului se gasesc mai multe informatii despre activitati, program, participanti si campania umanitara "Toti copiii au dreptul la joaca. Doneaza o jucarie pentru o cauza nobila".

Cardul care indeplineste dorinte!

Pentru a avea acces la toata oferta de distractie a urmatoarelor sase weekenduri participantii vor avea la dispozitie un card simbolic... cardul Star de la BT cu care vor putea sa-si aleaga distractia preferata.

Acesta va fi distribuit gratuit si weekend de weekend, vizitatorii vor putea folosi cardurile respective pentru a activa concerte, piese de teatru, reprezentatii artistice sau spectacole.

Ce se intampla weekendul acesta

In weekendul 30-31 august, incepand cu orele 10:30, copiii pot admira Parada Mascotelor Disney. Anna si Elsa din Regatul de Gheața vor oferi copiilor ocazia sa devina printi și printese.

Seara continua cu festivalul de Improvizatie Stradala sustinut de trupa Obligo incepand cu orele 18:30, urmat de concertul sustinut de trupa Tivodar. Pe parcursul intregii seri, participantii po admira o serie de 70 de picturi expuse intr-o maniera nonconformista.

Strada BT este organizat de Banca Transilvania in parteneriat cu Primaria Municipiului București si sustinut de Fundația Scoala de Televiziune Tudor Vornicu.

D.R.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#Bucuresti strada BT, #festivat caritabil Centrul Vechi , #distractie