Targ de vin la Palatul Parlamentului incepand de vinerea aceasta

Comunicat de presa
Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 10:30
21425 citiri
Targ de vin la Palatul Parlamentului incepand de vinerea aceasta

Saptamana aceasta incepe in Bucuresti, la Palatul Parlamentului, un eveniment aflat la prima editie: Wine and Street Food Festival.

Este primul eveniment de acest gen organizat la Palatul Parlamentului si organizatorii merg intr-o zona neincercata, respectiv imbina vinurile cu street food-ul.

Pentru a avea acces in zona dedicata VINULUI, tot ce trebuie sa faceti este sa urcati treptele Palatului Parlamentului, dupa parcurgerea zonei Street Food.

Ajunsi aici veti fi intampinati de zona de Lounge si Relaxare amenajata aici. In aceasta zona veti fi primiti cu: inghetata tailandeza oferita gratuit, cocktail-uri si demonstratii de bartending cu degustari gratuite, masa de joc pentru vinuri si arome, masa de poker (fara taxe de intrare) cu premii in sticle de Moet Chandon oferite castigatorilor turneelor organizate din ora in ora, magneti si fotografii personalizate etc.

Organizatorii au transmis ca participa crame din toate zonele viticole ale tarii. Sa va asteptati sa gasiti aici vinuri atat de la crame renumite, dar si de la cei mai mici, care fie abia se lanseaza, fie au intrat increzatori pe aceasta piata.

Vinurile sunt pentru toate buzunarele, pentru toate gusturile, vinuri linistite dar si vinuri speciale, precum spumante ori aromatizate, inclusiv vinuri eco, caci e la moda.

Ce sa mai? Vinuri pentru toti!

Vor fi si cateva lansari, asa ca evenimentul este croit atat pentru cunoscatori, cat si pentru cei care vor fi incurajati sa intre in universul vinului, tinut poate pana acum cam prea mult in spatele unor usi inchise.

Zona expozitionala dedicata VINULUI vine cu o noutate pentru evenimentele de profil: veti putea realiza pre-comenzi de vin, deoarece fiecare expozant va avea la dispozitie un sistem automat de preluare comenzi cu livrare si plata la livrare.

In acest fel, nu veti mai avea griji legate de transportul sticlelor grele de vin din timpul evenimentului. Degustati, comandati si toate acestea cu reduceri intre 20-35%. Asta pare clenciul evenimentului: daca lucurile stau asa iti poti face un stoc pana la urmatorul eveniment.

Pe scena amenajata somelierii in frunte cu Avram Laurentiu Achim vor face prezentari din ora in ora despre vinuri, in ceea ce numesc ei sesiuni speciale de edutainment, adica vinul pe intelesul tuturor.

Catalin Paduraru va prezenta si el cartea "Razboaiele Vinului" in cadrul acestui eveniment.

Vor fi prezente vinuri de la crame precum: Macin, DeSilva, Oprisor, Tohani, Budureasca, Girboiu, Vladoi, Cotnari, Davino, Sarica Niculitel, Hermeziu, Cricova, Spumant Opera, Averesti, Odobesti, Alira, Bogdan, La Salina, Sera, Histria, Urlati, Lechinta, DFR, Fort Silvan, Aramic, Jidvei, Kvint, Avincis, Moldova, Vincon, Stefanesti, Dobra, Dagon, Vinju Mare, 1000 Chipuri, Ostrov, Samburesti, Vingex, Gorgandin, Halewood, Boieru, Gramma etc.

De retinut: primii 1.000 de vizitatori primesc gratuit din partea organizatorilor, la plecare, o sticla de vin din zona speciala, denumita simbolic "Biblioteca de vinuri".

Asta inseamna ca platesti 15 sau 30 de lei, poti degusta vinuri alese si mai pleci si cu un vin la alegere acasa? Asteptam cu nerabdare sa vedem cum vor sta lucrurile la fata locului.

Pretul unui bilet de acces este de 15 lei atat pentru zona Street Food, cat si pentru zona Wine. Exceptie face ziua de vineri, 20 aprilie, cand accesul in zona Street Food este gratuit.

Programul de vizitare:

  • Vineri, 20 aprilie, 12:00-22:00
  • Sambata, 21 aprilie, 12:00-22:00
  • Duminica, 22 aprilie, 12:00-22:00

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Wine and Street Food Festival 2018, #festival vin, #festival mancare , #distractie