Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Zeci de feluri de burgeri, iarba verde si distractie, la Burgerfest (Galerie foto)

Duminica, 15 Mai 2016, ora 21:55
6055 citiri
Zeci de feluri de burgeri, iarba verde si distractie, la Burgerfest (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Burgerfest si-a facut aparitia in peisajul bucurestean pentru al doilea an la rand, de vineri pana duminica, la Verde Stop, reunind 17 restaurante, o uriasa terasa, locuri de stat pe iarba, perne sau gramezi de fan, activitati pentru copii, muzica si multa buna dispozitie.

Festivalul burgerilor a fost o ocazie de a petrece o intreaga zi de sambata sau duminica nu la terasa, nu in parc, nu la iarba verde, ci avandu-le pe toate la un loc.

In plus, pentru copii a fost ca un parc de distractii: s-au jucat in fan, au fost pictati pe fata, au avut mingi si au putut alerga cat i-au tinut picioarele. Au fost de altfel foarte multi copii, parintii fiind incurajati sa ii aduca prin activitatile speciale anuntate si prin faptul ca cei mai mici de 12 ani au avut acces gratuit. Si cu siguranta nu le-a parut nou, festivalul oferind intr-adevar distractie si relaxare pentru toate varstele.

Si posesorii de caini au putut sa renunte la obisnuita plimbare in parc si sa se bucure de atmosfera de la festival, patrupedele fiind binevenite si foarte potrivite in peisaj.

Chiar daca tersa era mai tot timpul ocupata pana la refuz, existau alte locuri unde te puteai destinde si lua masa.

Locurile de pe iarba, cu perne sau gramajoare de fan, erau in egala masura cautate. Fostele tribune din lateralul scenei, pentru ca locul a fost gandit initial ca unul pentru concerte, au fost de asemenea ocupate.

Atmosfera a fost intretinuta in toate cele trei zile de un DJ iar seara au cantat Jurjak si Les Elephantes Bizarres (sambata) si Basska si ROA (duminica).

Si toata distractia a fost in completarea atractiei principale: burgerii, facuti in zeci de feluri, cu cea mai buna carne de vita sau cu ingrediente neasteptate.

Dupa turul celor 17 restaurante, alegerea nu era una usoara. Multi se laudau cu carnea de vita - Black Angus sau "100% Irish beef burger dry aged", altii faceau burger din miel, dar si din "pesti salbatici romanesti" sau pulpa de rata confiata.

Dintre ingrediente nu au lipsit branza mucegaita, dulceata de ceapa sau de ardei iute, ou de prepelita, ridiche murata sau varza murata in vin, baby spinach, rucola sau valeriana si tot felul de sosuri.

Numele burgerilor erau si ele parte din marketing: King Louis (cu Black Angus, trufe negre, camembert si ceapa grill), Marie Antoinette (cu piept de rata, foie gras, camembert, trufe negre, dulceata de ceapa si valeriana), Red Popeye, The Al Capone, The Kevin Bacon, The Big Cheese, Bordeaux sau Osaka.

Multe dintre restaurante ofereau si burgeri pentru vegetarieni, nu mai putin apetisanti - cu branza halloumi prajita sau Mushroom Melt - cu ciuperci, mozzarella, rosii uscate si pesto.

Pe langa burgeri, localurile au mai ademenit clientii si cu deserturi - tiramisu, cheesecake, crema de lamaie - si diverse bauturi - socata, limonada cu capsune, sprit si cocteiluri.

Foto: Ziare.com

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Burgerfest, #festival burgeri , #distractie