Doua lozuri, comedia care a iscat un scandal (Trailer)

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 07:51
22533 citiri
Doua lozuri, comedia care a iscat un scandal (Trailer)
Foto: Cinemagia

Comedia romaneasca a reinviat!

Toti am crezut ca s-a ingropat comedia odata cu actorii nostri geniali care au murit rand pe rand, lasand un gol imens in sufletele noastre. Cu totii spunem in cercurile noastre de prieteni ca ne dorim filme cum erau "BD"-urile, cum erau comediile noastre, din zona noastra si cu problemele noastre tratate comic, incisiv si caterincos cum numai noi putem.

Ei bine, nu! Comedia romaneasca si-a revenit; e adevarat ca cea independenta, dar mai bine asa, daca altfel nu se poate...

"Doua lozuri" e filmul romanesc, comedia romaneasca ce ma face sa zic ca "Vreau sa joc si eu cu voi! Vreau si eu!".

Da! Super comedie! Ma face sa imi aduc aminte de perioada cand la filmele romanesti se statea la coada de noaptea pentru un bilet, cand in salile de cinema se statea ca in borcanul cu ardei iuti, numai sa vezi filmul, cand in Romania filmul romanesc avea succes.

Da, vrem comedie! Acum v-ati prins? De multa vreme vrem comedie. Si ce bine ca se face! Imi era dor de Papadopol comic. Imi era dor de Dragos Bucur comic si vroiam sa-l vad pe Boguta comic.

Subiectul: niste baieti joaca la loto, castiga si nu mai gasesc biletele. De aici incepe filmul si va las sa va imaginati ce se intampla. S-ar putea sa ghiciti, dar e ok. O sa va placa si mai mult daca ati nimerit.

Curiozitatea romaneasca va fi satisfacuta cu acest film, subiectul fiind inspirat din prezentul nostru, dar si din Caragiale, pe care il tot pomenim. Bine ca cineva chiar face ceva de inspiratie, ca am senzatia cateodata ca nu s-a schimbat nimic de la 1800. Ba da, s-a schimbat in rau...

Am ras mult la film si mi-am dorit asta. Am recunoscut glumele personale ale actorilor si asta mi-a placut si mai tare. Am recunoscut in personajele facute de cei trei baieti cativa cunoscuti de-ai mei si m-am bucurat fantastic.

Sunt teribil de incantata ca baietii au facut acest film, cu ajutor si sponsorizari de unde au putut. Nu e usor, dragii mei, sa faci rost de bani ca sa realizezi un film! Este chiar foarte greu. Faptul ca au reusit producatorii sa adune sponsorizari, bravo lor, au convins si au si livrat!

Si acum sa comentez un pic legat de scandalul care a cuprins acest film. Privind de aici de unde stau, zici ca e o campanie de publicitate bine facuta, cu scenariu bine scris. Ca doar facem filme, nu?

Si anume: un particular se enerveaza si isi pune prietenii sa dea note proaste unui film pentru ca nu-i place fata cuiva de acolo. Cei care nu au vazut filmul devin curiosi si se duc la cinema.

Actorii fac o campanie impotriva acestei gasti de baieti cu tastele la ei. Oamenii de buna credinta dau note mari, mai ales ca le-a placut filmul. "Doua lozuri" ajunge sa aiba rating foarte mare pe IMDB, salile la film sunt pline, toata lumea este curioasa. WIN, WIN!

Cica scandalul este real si asta e si mai tare. Romanului ii place sa se bage in toate alea, sa faca el dreptate acolo unde nu e treaba lui. Pe asta ne si bazam de multe ori, apropos de partidul Facebook. Daca functioneaza, de ce sa nu se foloseasca oamenii de nevoia romaneasca de a face dreptate? Bravo lor!

Daca vrei sa vezi filmul, nu uita ca dupa aceea sa-i dai o nota pe IMDB. Chiar conteaza parerea ta!

Felicitari! Ati reusit sa realizati nu numai un film bun, dar si o super campanie de promovare demna de scenariul altui film. Continuarea?

Doua lozuri

regia: Paul Negoescu

distributie: Alexandru Papadopol, Dragos Bucur, Dorian Boguta

Si cum weekendul are doua zile, iata si o recomandare de film pentru duminica: "Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi".

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Doua lozuri recenzie, #Doua lozuri comedie, #Doua lozuri scandal, #Cristina Cioran recomndari filme, #comedii romanesti bune , #film romanesc