Antonio Banderas, intr-un rol in care nu puteai decat sa ti-l imaginezi: Black Butterfly (Trailer)

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 09:21
7823 citiri
Antonio Banderas, intr-un rol in care nu puteai decat sa ti-l imaginezi: Black Butterfly (Trailer)
Foto: IMDB

Imi era dor sa-l vad pe Banderas intr-un rol mare, un rol care sa-l puna in valoare asa cum merita.

Personajul sau, Paul, este scriitorul izolat, care sufera de depresie, este alcoolic si falimentat si se afla intr-un blocaj al artei sale.

Paul traieste in frumoasa sa cabana, pe un varf de munte, intr-o atmosfera feerica, perfecta pentru un thriller, departe de civilizatie, dar aproape de un orasel care se confrunta cu rapiri si crime. Incearca sa-si revina in cariera, sa dea lovitura sau macar sa se ridice putin cu noul scenariu pe care-l scrie.

In drumul sau spre casa ia un autostopist care parea ca are nevoie de ajutor sau macar de o cazare si face o intelegere cu acesta sa-l ajute la treburile casei contra cazare si mancare.

Jack (Jonathan Rhys Meyers) este cel pe care Paul il ia acasa si care se dovedeste altceva decat ceea ce pare; destul de repede se implica putin prea tare in munca lui Paul.

Trebuie sa specific faptul ca Jonathan Rys Meyers arata incredibil si te face sa strangi in brate o perna: ).

Filmul, desi de Hollywood, are o linie teatrala, de scena; decoruri putine, de multe ori pare saracacios, are un cast incredibil de scazut: 18 actori. Cu toate acestea, regizorul Brian Goodman se concentreaza pe joc, pe priviri si pauze, pe tensiunea creata de actori in scenele intense care domina filmul.

Apare si o fata, o tanara aparent nevinovata si indiferenta (Piper Perabo) care ii place lui Paul si care pare sa-l placa si ea pe tristul, dar fermecatorul scriitor.

Cine este Paul? Cine este Jack? Ramane sa vedeti in "Black Butterfly".

Vreau sa insist pe faptul ca Antonio Banderas are un joc exceptional, cred ca este unul dintre cele mai bune roluri ale sale.

Filmul este un remake dupa un film frantuzesc din 2008, "Papillon Noir", difera doar finalul, americanii fiind asi cand e vorba de final neasteptat.

"Black Butterfly", un film despre minte, inima si viata. Un film care pica intre imaginatie si realitate, un film care iti intoarce perceptia, un thriller care te lasa cu gura cascata.

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Antonio Banderas Black Butterfly, #filme Antonio Banderas, #Black Butterfly recenzie, #recomandari filme 2017, #Cristina Cioran filme , #filme