Comedia nonconformista "Hai sa traim toti impreuna", de vineri la cinema

Marti, 08 Ianuarie 2013, ora 13:45
2223 citiri
Comedia nonconformista "Hai sa traim toti impreuna", de vineri la cinema

Filmul "Hai sa traim toti impreuna" va avea premiera pe 11 ianuarie la Cinema Studio si va rula, in prima saptamana, in cinematografele Hollywood Multiplex, Studio, Grand Cinema Digiplex - Baneasa si in cinematografele Cityplex din Constanta si Brasov, iar in cea de-a doua saptamana, la Cinema Elvira Popescu.

"Hai sa traim toti impreuna" este o comedie nonconformista despre un grup de amici din Paris, ajunsi la varsta a treia spre a patra. Regizata de Stephane Robelin, comedia ii are in distributie pe: Geraldine Chaplin, Jane Fonda, Daniel Bruhl, Claude Rich, Pierre Richard si Guy Bedos.

Pe Annie, Jean, Claude, Albert si Jeanne ii leaga o prietenie veche, de mai bine de 40 de ani. Acum, cand memoria incepe sa dea rateuri, cand tensiunea o mai ia la galop si spectrul casei de batrani apare la orizont, cei cinci pensionari iau o decizie pe cat de curajoasa, pe atat de neasteptata: aceea de a trai impreuna acasa, in loc sa se interneze pe rand la un azil.

La inceput ideea pare nebuneasca, riscand sa-i intrige pe cunoscuti, iar lor sa le starneasca amintiri comune mai vechi. Pe de alta parte, o aventura formidabila e pe cale sa inceapa: aceea a unei mici comunitati, chiar si in formula aceasta impara, de cinci.

Au cuvantul vedetele "bunicute" si regizorul filmului

"Personajul pe care il joc exprima exact sentimentele mele. Eu cred ca persoanele in varsta trebuie sa-si priveasca moartea in fata, s-o pregateasca, s-o planifice. Noi, in State, avem o expresie pentru situatiile de genul acesta: Bucket List. O lista de dorinte pe care sa ni le mai indeplinim inainte de marele salt.

Spre exemplu, Bucket list-ul meu arata cam asa: sa fac o excursie de cateva zile din Machu Picchu pana in Peru, sa-mi organizez o scufundare libera la Marea Bariera de Corali, sa-mi gasesc un amant dragut, sa invat sa joc tenis si sa invat sa dansez step. Tot aici figura pana de curand dorinta de a mai turna inca un film frantuzesc", a declarat Jane Fonda.

Geraldine Chaplin sustine ca "Este foarte mult timp de cand sunt atasata de proiectul acestui film. Eu urasc tot ce inseamna batranetea. Nimic din ideea de a fi batran nu ma atrage. Se obisnuieste sa se spuna ca devenim mai intelepti pe masura ce inaintam in varsta... Nimic mai fals! Desi, trebuie sa recunosc ca, gratie incredibilei cantitati de riduri pe care le posed, am parte de o gramada de roluri: numai anul trecut am fost chemata sa joc in cinci filme!"

"La festivalul de la Locarno, unde 'Et si on vivait tous ensemble' a fost proiectat pentru prima data in fata a 8.000 de spectatori, am realizat ca soacra mea se afla chiar pe randul din spate. M-a cuprins imediat panica si era si normal sa fie asa: tatal ei mi-a inspirat intreg personajul lui Albert, unul dintre personajele din film! Din fericire, ea a primit bine filmul: a ras pe tot parcursul spectacolului", a declarat regizorul Stephane Robelin despre sursele de inspiratie.

"Et si on vivait tous ensemble" este adus in Romania de Independenta Film.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Hai sa traim toti impreuna cinema, #program filme cinematografe, #Et si on vivait tous ensemble , #filme