Filme pe care nu trebuie sa le vezi in prezenta parintilor (Video)

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 09:11
8446 citiri
Filme pe care nu trebuie sa le vezi in prezenta parintilor (Video)
Foto: Facebook/Magic Mike

Multe persoane obisnuiesc sa se uite la un film in familie, dar unele pelicule trebuie urmarite clar doar in prezenta prietenilor sau cu partenerul de viata, poate doar si cu fratii sau surorile, numai sa nu fie parintii de fata.

"Bridesmaids" se afla pe aceasta lista intocmita de The Richest. Umorul din aceasta pelicula este spectaculos, dar parintii s-ar putea sa nu aiba aceeasi parere.

Cele mai interesante filme care vor aparea in cinematografe in august (Video)

"American Pie" a fost adorat de adolescenti cand a fost lansat in anul 2000, dar trebuie vizionat in compania unor persoane care inteleg glumele specifice varstei.

Daca vrei sa spui o scena din "Bruno" pe care parintii nu trebuie sa o vada, nu o sa te poti decide repede, pentru ca sunt foarte multe. De fapt, multe dintre filmele lui Sacha Baron Cohen nu trebuie vizionate alaturi de membrii in varsta din familie.

Scenele erotice fac din "The Wolf of Wall Street" un film demn de a fi vazut cu prietenii si de care trebuie sa iti feresti parintii daca stii ca acestia nu ar gusta astfel de momente.

In aceeasi categorie intra si "Fifty Shades of Grey", care o aduce pe inocenta Anastasia Steele in calea lui Christian Grey, un antreprenor de succes, dar cu fetisuri sado maso.

"The 40-Year-Old Virgin", care ofera celor care il privesc povestea unui barbat de 40 de ani si care este disperat sa isi piarda virginitatea, continua lista filmelor pe care sa nu le vezi in prezenta parintilor.

Cei mai sexy vampiri ai tuturor timpurilor (Galerie foto)

Tot scenele aproape demne de filme pentru adulti fac din "Brokeback Mountain" un film interzis rudelor, poate doar pentru frati sau surori cu varste potrivite, dar nu parinti.

Este posibil ca mamele sa vrea sa vada cativa stripperi in "Magic Mike", dar tatii sigur vor avea ceva de spus, si nu ceva de bine. Chiar si afisul filmului ii vor pune pe fuga pe adultii de sex masculin din familia ta.

Celebritatile si filmele care au distrus familiile si relatiile altor vedete (Video)

Chiar daca "Precious" a fost unul dintre cele mai tragice filme din toate timpurile, The Richest il incadreaza tot in categoria acestui material din cauza subiectului. In pelicula este vorba despre o tanara care este agresata sexual de prietenul mamei sale, lucru ce, sustine sursa citata, ar fi mult prea dur pentru parinti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#filme adolescenti, #filme nepotrivite parinti, #filme interesante , #filme