Intra in posesia cardului de fidelitate Movieplex cu aplicatia VirtualCards!

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 15:04
11082 citiri
Intra in posesia cardului de fidelitate Movieplex cu aplicatia VirtualCards!

Aplicatia VirtualCards are un nou partener, cinematograful Movieplex, astfel ca iubitorii de film vor putea sa-si pastreze cardul de fidelitate in propriul smartphone.

Aplicatia VirtualCards ofera si optiunea de emitere a cardului Movieplex direct din telefon. Utilizatorul poate intra in posesia cardului in urma unui proces simplu. Cei care au deja un card fizic de plastic Movieplex, il pot transfera in telefon prin simpla tastare a seriei de cifre.

Pentru a fi posesor al cardului de fidelitate Movieplex, disponibil si pe telefon, persoana va descarca prima data aplicatia VirtualCards, pusa la dispozitie gratuit in GooglePlay si AppStore. Din lista predefinita de furnizori va fi selectat comerciantul Movieplex. Apoi, pentru a deveni posesorul cardului, vor fi completate campurile: Nume, Prenume, Adresa de e-mail.

In cazul in care persoana are deja cardul de fidelitate Movieplex, poate alege sa il pastreze in telefon cu ajutorul aplicatiei VirtualCards. Selecteaza comerciantul Movieplex din lista predefinita si opteaza pentru afirmatia ca este posesor de card Movieplex. Tot ce ii ramane de facut este sa introduca in telefon seria de cifre de pe cardul de plastic.

Cardul de fidelitate Movieplex, prezent in telefon cu aplicatia VirtualCards, este aratat la casele de bilete sau la barul cinematografului. Codul de bare este scanat instant, direct de pe ecranul smartphone-ului. Cinematograful Movieplex din incinta complexului comercial Plaza Romania din Bucuresti, pune la dispozitia utilizatorilor case de bilete semnalizate, unde acestia pot arata cardul de fidelitate Movieplex direct din telefon.

Cardul de fidelitate Movieplex ofera clientilor fideli avantaje multiple, cum ar fi preturi speciale la bilete:

  • luni, joi si vineri - 15,80 lei/bilet (la orice film, la orice ora)
  • marti - 12,80 lei/bilet (la orice film, la orice ora)
  • luni - vineri pana in ora 17.00 - 12,80 lei/bilet s.a.

Mai multe detalii despre promotiile atasate cardului de fidelitate Movieplex pot fi gasite pe website-ul cinematografului - www.movieplex.ro.

VirtualCards este aplicatia care pastreaza toate cardurile de fidelitate in telefon. Utilizatorii se bucura de oferte si promotii fara a mai avea nevoie de portofelul plin de carduri. Ei prezinta telefonul la casa de marcat si beneficiaza pe loc de reducere.

Aplicatia VirtualCards este un proiect dezvoltat de publisherul ActiveSoft, care are in portofoliu si site-urile SfatulMedicului.ro, 4Tuning.ro, 220.ro, Studentie.ro, Calificative.ro, Ele.ro, Clopotel.ro, CrestinOrtodox.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#aplicatie VirtualCards film, #aplicatie reduceri film, #preturi reduse film, #aplicatie VirtualCards MoviePlex , #filme