Ziare.com

Nebuneasca idee a unui regizor: Lucreaza la cel mai lung film din istorie - va dura o luna de zile (Video)

de Ionela Samoila
Marti, 15 Iulie 2014, ora 16:55

   

Nebuneasca idee a unui regizor: Lucreaza la cel mai lung film din istorie - va dura o luna de zile (Video)
Un regizor suedez si-a propus sa doboare actualul record pentru cel mai lung film din istoria cinematografiei.

Este vorba despre Anders Weberg, care lucreaza la realizarea macroproiectului cinematografic "Ambiance", un film ce va dura 720 de ore, adica 30 de zile, transmite La Vanguardia.

Lansarea filmului ar urma sa aiba loc pe 31 decembrie 2020, iar prima proiectie va putea fi urmarita, concomitent, de pe toate continentele planetei.

Anders Weberg si-a propus ca acesta sa fie ultimul film din cariera sa, in care a realizat peste 300 de pelicule. De asemenea, regizorul isi doreste ca dupa prezentare filmul sa fie distrus.

Esti pasionat de cumparaturile online? Atunci e momentul sa descoperi si tu adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine rapid pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Este primul credit pentru care nu trebuie sa treci deloc pe la banca! Iar banii iti intra in cont in doar cateva minute. Asta da breaking news! Afla mai multe.

Primul trailer al filmului dureaza 72 de minute, iar urmatorul, care va fi lansat in 2016, va avea 7 ore si 20 de minute. In 2018, cu doi ani inainte de lansarea si unica proiectare a filmului propriu-zis, va fi lansat si trailerul final al fimului, care va dura 72 de ore.

Legat de tema pe care o va aborda pelicula mastodontica, regizorul suedez explica: "Spatiul si timpul se vor intretaia intr-o calatorie suprarealista si onorica. Este un rezumat narativ abstract, dar nu liniar, al timpului pe care artistul l-a petrecut cu imaginea in miscare. Un fel de memorie cinematografica".

Iar daca initiativa lui Weberg pare una nebuneasca, trebuie sa aflam ca exista si un precedent, actuala cea mai lunga pelicula din istorie: un film de 240 de ore, care se numeste "Modern Times Forever" si care a fost lansat in 2011.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 874 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor