Premiile Zmeura de Aur: Care au fost cele mai slabe filme si roluri din 2017 (Video)

Luni, 22 Ianuarie 2018, ora 13:56
5097 citiri
Premiile Zmeura de Aur: Care au fost cele mai slabe filme si roluri din 2017 (Video)
Foto: Captura video

Lungmetrajul "Transformers: The Last Knight" conduce plutonul filmelor care au fost nominalizate luni la Zmeura de Aur pentru cele mai proaste pelicule cinematografice ale anului 2017.

In lista nominalizarilor se regasesc pelicule in care joaca actori premiati cu Oscar, precum Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Mel Gibson si Russell Crowe.

"Transformers: The Last Knight", cel mai recent film din franciza de actiune SF "Transformers", ai carei protagonisti sunt roboti care se transforma in vehicule, a primit luni noua nominalizari, inclusiv la categoria "cel mai prost film". Pelicula a fost nominalizata si la categoriile de interpretare pentru multe vedete din distributia sa, inclusiv pentru rolurile jucate de Anthony Hopkins si Mark Wahlberg.

In pofida cronicilor defavorabile, acest film a impresionat in box office-ul mondial din 2017, obtinand incasari de peste 605 milioane de dolari.

La categoria "cel mai prost film" vor concura peliculele "Baywatch", "The Emoji Movie", "Fifty Shades Darker", "The Mummy" si "Transformers: The Last Knight".

John Wilson, creatorul acestor premii insolite, a spus ca "Fifty Shades Darker", inspirat dintr-o serie de romane erotice scrise de E.L. James, este "mai mult soporific (somnifer -

n.red.) decat sexy".

Johnny Depp - nominalizat constant in ultimii ani la Zmeura de Aur - a fost nominalizat si in acest an pentru rolul interpretat in cel mai recent film din seria "Piratii din Caraibe".

La categoria "cel mai prost actor" vor concura Johnny Depp ("Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"), Tom Cruise ("The Mummy"), Jamie Dornan ("Fifty Shades Darker"), Zac Efron ("Baywatch") si Mark Wahlberg ("Daddy's Home 2" si "Transformers: The Last Knight").

Katherine Heigl ("Unforgettable"), Dakota Johnson ("Fifty Shades Darker"), Jennifer Lawrence ("Mother!"), Tyler Perry ("Boo 2! A Madea Halloween") si Emma Watson ("The Circle") vor concura la categoria "cea mai proasta actrita".

La categoria "cel mai prost actor in rol secundar" au fost nominalizate nume importante de la Hollywood: Javier Bardem ("Mother!" si "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"), Russell Crowe ("The Mummy"), Josh Duhamel ("Transformers: The Last Knight"), Mel Gibson ("Daddy's Home 2") si Anthony Hopkins ("Collide" si "Transformers: The Last Knight").

La categoria "cea mai proasta actrita in rol secundar" vor concura in acest an Kim Basinger ("Fifty Shades Darker"), Sofia Boutella ("The Mummy"), Laura Haddock ("Transformers: The Last Knight"), Goldie Hawn ("Snatched") si Susan Sarandon ("A Bad Moms Christmas").

Cineastii Darren Aronofsky ("Mother!"), Michael Bay ("Transformers: The Last Knight"), James Foley ("Fifty Shades Darker"), Alex Kurtzman ("The Mummy") si Anthony Leonidis ("The Emoji Movie") au fost nominalizati la categoria "cel mai prost regizor".

Nominalizatii si castigatorii premiilor Zmeura de Aur sunt alesi in urma voturilor exprimate online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, provenind din 24 de tari.

Cea de-a 38-a gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur va avea loc pe 3 martie.

Premiile Zmeura de Aur, create in 1980, sunt atribuite in cadrul unei gale insolite, care este considerata un "antidot" la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Castigatorii trofeelor pentru cele mai proaste filme si cele mai slabe interpretari cinematografice din anul precedent - daca se prezinta la aceasta gala, ce este organizata cu o zi inainte de gala Oscarurilor - primesc un trofeu in forma unei zmeure aurii, fixata pe un suport de plastic.

Valoarea trofeului este de aproximativ 5 dolari americani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#premiile Zmeura de Aur, #nominalizari Zmeura de Aur , #filme