Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hai la teatru cu Cristina Cioran: Freak Show, cu Florin Piersic Jr

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 17:50
2945 citiri
Hai la teatru cu Cristina Cioran: Freak Show, cu Florin Piersic Jr
Foto: Facebook/Cristina Cioran

Ca in fiecare saptamana, actrita Cristina Cioran ne recomanda un eveniment pentru care merita sa iesim din casa - un film de calitate, o piesa de teatru savuroasa sau un concert electrizant.

E foarte greu sa fii fiul tatalui tau atunci cand tatal tau este o personalitate. E greu sa fii fiul tatalui tau atunci cand esti actor, iar tatal tau este un si mai mare actor. De ce este greu? Pentru ca lumea va face o comparatie nedreapta, subliniez, "nedreapta", si te va privi prin prisma tatalui pe care il iubeste sau pe care l-a adorat.

Hai la film cu Cristina Cioran: "America, Venim!"

Nu putine sunt aceste exemple, de fii actori ai tatilor mari actori. As vrea sa dau cateva exemple, la care va ganditi si voi probabil acum, cand cititi ceea ce va scriu: actorul Mihai Constantin, fiul lui George Constantin, marele nostru actor decedat; actorul Stefan Banica Jr, fiul raposatului Stefan Banica, mare actor, si, desigur, cel despre care vreau sa vorbim: actorul Florin Piersic Jr, fiul minunatului Florin Piersic, mare actor.

In mod nedrept, ani de zile Florinel a fost comparat cu tatal sau, fara sa se tina cont de sensibilitatea sa, sentimentele sale si de personalitatea artistica a acestuia. Au existat comentarii de genul: "e frumos, dar nu e ca ta-su! E inalt si frumusel, dar nu are acel ceva, ca ta-su!"; "Nu vorbeste, comparativ cu ta-su...?"; "E talentat, dar ta-su e genial!"...

Hai la teatru cu Cristina Cioran: "6 din 49"

Intrebarea pentru acesti oameni este: l-ati vazut vreodata pe scena? Pe Florin Piersic Junior l-ati vazut pe scena? Este senzational! Pe langa faptul ca este fermecator, talentat, frumos, inalt, transmite gandurile, sentimentele, trairile si senzatiile din acest minunat one man show - "Freak Show".

Iata ca au redevenit "la moda" one man show-rile, one woman show-rile; ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Joaca 13 personaje

In acest spectacol, Florin joaca 13 personaje foarte diferite unul de celalalt, personaje cu care te intalnesti la tot pasul si care iti raman in memorie, dar de care nu spui prea multe, pe care nu le caracterizezi, in sufletul carora nu vrei sa intri, despre care nu vrei sa comentezi.

Te vor amuza teribil atat miliardarul de carton, cat si pensionarul, saracul, profesorul, homeless-ul etc.

Textul este scris de Junior, regia este a sa, interpretarea este a sa. Unii spun magistrala, altii spun genial. Hm... nu puteti decat sa fiti sau sa nu fiti de acord. Conditia este sa vedeti acest spectacol.

Pe site la Godot Cafe-teatru, unde intalnesti orice expresie culturala doresti, este scris asa: "Spectatorul are ocazia sa urmareasca evolutia cameleonica a unui singur actor, care se transforma continuu in alt personaj, intr-o succesiune halucinanta". Asa este!

Romanului ii place sa rada, sa se amuze, sa se distreze, chiar si atunci cand ii este rau. Asa ca, acum, in aceste vremuri nasoale, va ispitesc cu un spectacol nemaipomenit, un spectacol la care nu poti ramane indiferent, pentru ca vei rade cu pofta si vei savura fiecare moment, fiecare personaj, fiecare viata interpretate excelent de Florin Piersic Jr, un mare actor!

Ne vedem la teatru!

Freak Show

Cu: Florin Piersic Junior

Regia: Florin Piersic Junior

Miercuri, 1 octombrie, 2014

Godot Cafe-teatru

Durata: 1h 45

Pret bilet: 40 lei

Cristina Cioran

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Freak Show cu Florin Piersic Jr, #recomandari teatru film Cristina Cioran, #teatru Florin Piersic Jr, #recenzie Freak Show Piersic Jr , #program teatru