"Beverly Hills, 90210" revine la TV cu multi actori din distributia originala

Joi, 28 Februarie 2019, ora 10:38
5957 citiri
"Beverly Hills, 90210" revine la TV cu multi actori din distributia originala
Foto: Facebook/Beverly Hills 90210

Mai multi actori din distributia originala a serialului "Beverly Hills, 90210" vor reveni pe micile ecrane in vara acestui an cu ocazia unui nou sezon al acestei productii TV, care va avea sase episoade, au anuntat miercuri reprezentantii postului de televiziune Fox.

La 19 ani dupa ce acest popular serial TV s-a incheiat, actorii Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green si Tori Spelling se vor reuni inca o data pe micile ecrane, transmite DPA.

Protagonistii nu isi vor relua pur si simplu rolurile din serialul original, ci vor interpreta de aceasta data versiuni mai sofisticate ale propriilor personaje.

"Beverly Hills 90210' a lasat un impact de neuitat asupra culturii pop si asupra unei generatii intregi", a declarat Michael Thorn, presedintele diviziei de Entertainment din cadrul grupului Fox.

"Mostenirea sa reprezinta o parte importanta a ADN-ului retelei noastre de televiziune - povesti indraznete care nu sunt spuse nicaieri altundeva si personaje grandioase - si suntem onorati sa ii readucem pe micile ecrane pe membrii distributiei originale cu ocazia noului proiect, care se va intitula '902010'", a explicat Michael Thorn.

Chris Alberghini si Mike Chessler vor scrie scenariul pentru noul sezon si vor fi producatori executivi ai serialului, potrivit revistei Variety.

"Beverly Hills, 90210" a avut premiera pe postul Fox in 1990 si a devenit unul dintre serialele de top ale acestei retele de televiziune. A fost difuzat timp de 10 sezoane si a generat mai multe productii inspirate din acelasi univers artistic, inclusiv serialul "90210", difuzat de The CW, si serialul "Melrose Place", difuzat de Fox.

Serialul a fost reinitializat in 2008 de postul The CW si a avut o noua distributie, alcatuita majoritar din actori tineri, din care au facut insa parte si mai vechi favoriti ai publicului, precum Jennie Garth, Tori Spelling si Shannen Doherty, care si-au reluat personajele din productia originala - Kelly Taylor, Donna Martin si respectiv Brenda Walsh.

Noul mini-sezon "902010" va fi difuzat pe micile ecrane nord-americane in vara acestui an.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Beverly Hills serial revine 2019 , #serial