Celebrul serial "Will & Grace" revine la TV cu glume despre Donald Trump

Vineri, 04 August 2017, ora 17:54
2273 citiri
Celebrul serial "Will & Grace" revine la TV cu glume despre Donald Trump
Foto: Facebook/Will & Grace

Serialul "Will & Grace" revine pe micile ecrane incepand din septembrie si va include si glume despre Donald Trump.

Serialul, creditat cu includerea barbatilor homosexuali si a femeilor in centrul culturii pop americane cu mult timp inainte de legalizarea casatoriilor gay, revine pe micile ecrane nord-americane cu doua sezoane noi, au anuntat reprezentantii postului de televiziune NBC, citati de Reuters.

In noua productie TV, vedetele premiate cu Emmy ale acestui serial, Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes si Megan Mullally, isi vor relua rolurile interpretate in sezoanele originale.

Citeste si Un actor a devenit sotul unui barbat: Ne-a luat opt ani, dar am facut-o!

Desi cultura pop si politica de la Washington vor continua sa fie reflectate in urmatoarele doua sezoane, actorii din distributie si creatorii serialului au spus ca scopul principal al revitalizarii acestui show TV este acela de a-i face pe oameni sa rada.

"Will & Grace", un serial despre un avocat gay care isi imparte apartamentul din New York cu o prietena heterosexuala, a inceput sa fie difuzat in 1998 si a fost creditat cu promovarea sentimentului de acceptare de catre societate a barbatilor homosexuali, cu multi ani inainte ca justitia americana, reprezentata de Curtea Suprema, sa legalizeze casatoriile gay pe plan national in 2015.

"Ne-am impus obiectivul de a fi amuzanti - acesta este primul si cel mai important scop", a declarat Eric McCormack in fata scenaristilor de televiziune reuniti la un eveniment organizat in Beverly Hills. "Bineinteles ca vom include si lucruri inspirate din politica si din cultura", a adaugat starul american.

Actrita Debra Messing a spus ca isi doreste ca noile sezoane "sa finalizeze alfabetul" identitatii de gen, pentru a include si chestiuni referitoare la cultura transgender, gay si pansexuala.

Episodul final din 2006 a facut un salt de 20 de ani intr-un viitor fantasy, in care personajele Will si Grace s-au instrainat, dar ajung sa traiasca din nou impreuna gratie copiilor lor deveniti intre timp adulti.

Noul sezon care va debuta in septembrie 2017 va ignora acel episod si ii va prezenta pe Will si Grace in timp ce locuiau inca impreuna, in timp ce alte personaje centrale, precum prietenul lor homosexual Jack (Sean Hayes) si narcisista Karen (Megan Mullally) locuiesc in apartamentul de vizavi din acelasi bloc-turn din New York.

Un personaj simpatizat de public, bogatasa Karen, isi va intari prietenia cu presedintele Donald si Melania Trump, a dezvaluit actrita Megan Mullally.

"Avem un simpatizant al lui Trump in grupul nostru. Acest lucru a facut ca situatia sa devina foarte interesanta din punct de vedere creativ, iar personajul in cauza vorbeste cu adevarat lumii, prin intermediul acelei voci", a spus Max Mutchnick, care si-a reluat rolul de producator al serialului si va colabora inca o data cu David Kohan, unul dintre creatorii productiei.

Max Mutchnick si David Kohan au decis sa ignore evenimentele din episodul final difuzat in 2006, deoarece au dorit sa se intoarca la esenta celor patru personaje principale din acest serial.

Serialul "Will & Grace", difuzat timp de opt sezoane intre 1998 si 2006, a castigat numeroase trofee, inclusiv 16 premii Primetime Emmy si sapte premii SAG, decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild), si a primit 27 de nominalizari la Globurile de Aur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#serial Will Grace septembrie, #serial Will Grace Trump, #serial Will Grace , #serial