Divorce - mustata care duce la despartire (Trailer)

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 09:37
8434 citiri
Divorce - mustata care duce la despartire (Trailer)
Foto: IMDB

Zilele astea se tot vorbeste de o mustata. Eu am inceput sa privesc pe HBO un serial in care o mustata a dus la divort.

In serialul "Divorce", toate problemele care duc la despartire incep cu Mustata.

Serial de comedie asteptat destul de mult, "Divorce" spune povestea unui cuplu deloc conventional, cuplu care ajunge la despartire dupa multe tatonari, escapade amoroase si escapade virtuale.

Totul pare OK pana cand vine, inevitabil, intrebarea: ce si cum impartim la divort. Bunurile ca bunurile, dar onoarea, rusinea, anii petrecuti impreuna, care au lasat urme?

Cuplurile care au petrecut foarte mult timp impreuna incep sa se cunoasca atat de bine, incat isi anticipeaza miscarile si gandurile, dar scapa din vedere foarte multe detalii care sunt cruciale intr-o relatie. De cele mai multe ori, femeia reproseaza barbatului ca nu ii mai da atentie, ca nu o mai trateaza cu imbratisari si alte manifestari de dragoste, asa cum era obisnuita sau cum isi dorea.

Pe de alta parte, barbatul reproseaza femeii ca nu ii mai trezeste aceleasi dorinte, ca se distanteaza, ca nu il mai trateaza ca pe "cel mai mascul" dintre toti.

Umorul vine din situatiile in care sunt puse personajele, dar si din actiunile lor, care starnesc rasul fara sa vrei.

Adevarul se afla in ambele parti; de cele mai multe ori, pasiunea se transforma in obisnuinta, prietenie, parteneriat. Cu toate ca niciunul nu isi doreste despartire, se ajunge la inevitabilul divort.

Divorturile sunt de mai multe feluri: usor, la notar, la judecata sau la morga. Aici vorbim despre un divort luuung si obositor, presarat cu intamplari de tot felul.

Dupa filmul senzational "Razboiul Familiei Rose", nu am mai vazut un produs atat de fain abordat, cu mici rautati din cuplu - cum stim bine ca se intampla in viata reala. E adevarat ca nu este atat de dur ca filmul mai sus mentionat, dar are ceva din sadismul acestuia.

Atunci cand esti suparat pe persoana iubita si aceasta se impiedica, trebuie sa recunosti ca te bucuri. Chiar daca iti pare si rau de ce i s-a intamplat. Aceste controverse vin in cuplurile care inca nu si-au spus totul, cupluri care inca se mai iubesc si mai au multe de consumat.

Nu spun ca se vor regasi toti in aceste personaje, dar merita vazut pentru ca amuza teribil si sigur vei recunoaste prieteni acolo, cupluri care fac parte din gasca voastra.

Divorce - serial, 2016

cu: Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic

Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Mustata care duce la Divorce, #Divort serial HBO recenzii, #Cristina Cioran recomandari filme seriale, #seriale bune, #seriale bune HBO , #serial