HBO a comandat o noua serie din lumea Game of Thrones, dupa ce a renuntat la alta

Miercuri, 30 Octombrie 2019, ora 11:26
4508 citiri
HBO a comandat o noua serie din lumea Game of Thrones, dupa ce a renuntat la alta
Foto: Arhiva Pixabay

HBO a comandat 10 episoade ale unui spinoff al seriei de televiziune Game of Thrones, intitulat House of the Dragon, a anuntat marti reteaua, la scurt timp dupa ce au aparut informatii conform carora canalul de cablu a renuntat la o alta serie din lumea creata de autorul George R. R. Martin.

Actiunea din House of the Dragon se desfasoara cu 300 de ani inainte de evenimentele din saga Game of Thrones, o serie medievala fantastica ce a devenit un fenomen global si s-a incheiat in luna mai, dupa difuzarea ultimului episod din cel de-al optulea sezon, informeaza Reuters.

Noua serie se va baza pe cartea Fire & Blood a aceluiasi autor si va spune povestea Casei Targaryen, a indicat HBO.

Reteaua a anuntat proiectul House of the Dragon in cadrul unui eveniment menit sa starneasca entuziasmul pentru HBO Max, un serviciu de streaming ce va fi lansat in luna mai 2020, la pretul de 15 dolari pe luna, pentru a concura cu Netflix Inc si Walt Disney Co.

HBO nu a dezvaluit cand va fi putea fi vizionata seria House of the Dragon.

In cursul zilei de marti, publicatiile de la Hollywood au relatat ca HBO a abandonat planurile pentru un prequel al seriei Game of Thrones, cu Naomi Watts in rol principal. O sursa apropiata deciziei a confirmat ca aceste relatari sunt corecte, noteaza Reuters.

Motivul acestei decizii ramane neclar.

Un episod pilot al acestei serii, sau primul episod, a fost turnat in Irlanda de Nord, la inceputul acestui an. Actiunea era plasata cu cateva mii de ani inainte de evenimentele din Game of Thrones.

Casey Bloys, director de programe la HBO, a declarat presei in luna iulie, dupa terminarea filmarilor la acest episod, ca este incantat de ceea ce a vazut.

"Arata foarte bine. Distributia a fost uimitoare", a afirmat Bloys la un eveniment al Asociatiei Criticilor de Televiziune din Beverly Hills.

Ultima parte din seria de televiziune Game of Thrones a castigat 12 premii Emmy, in septembrie, inclusiv premiul principal pentru cel mai bun serial dramatic.

Episodul pentru prequel a fost unul dintre proiectele asociate Game of Thrones care au fost dezvoltate la HBO inainte de sfarsitul seriei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#game of thrones serial hbo , #serial