Shameless sau fara pic de rusine, un serial de-a dreptul obraznic (Video)

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 14:55
20906 citiri
Shameless sau fara pic de rusine, un serial de-a dreptul obraznic (Video)
Foto: IMDB

"Fara rusine", in traducere libera, e un serial obraznic care te face sa te gandesti ca se poate orice sau se poate si mai rau.

Credeam ca dupa "Californication" nu e niciun serial mai tare! M-am inselat. "Shameless" spune povestea unei familii americane atipice, care traieste din smecherii si combinatii, o familie incredibil de "libertina".

Tatal este un depravat notoriu, care nu-si doreste o viata alaturi de cei 6 copii, ci alaturi de sticla de bautura. Intrarea in familie a unui tanar cu bani schimba jocul si incurca atele.

Fiecare dintre copii are ceva adorabil, ceva ce te face sa te atasezi imediat de personaje.

Pana si betivul are doza sa de simpatie si clar vrei sa-l revezi.

Fiica cea mare este singura care lucreaza, pustii la scoala, bebele acasa, mama... disparuta. Tatal: distrus!

Clar: familia imperfecta care "se descurca" si culmea, este foarte unita si toti se iubesc foarte mult. Cea mai "normala" pare a fi fiica cea mica, dar se dovedeste ca nu e asa.

Sex, bautura, droguri, hotii, smecherii, combinatii = "Shameless".

Daca treci de primul episod, nu o sa-ti para rau, pentru ca te va ingretosa, amuza, mira, scarbi... vei incerca toate sentimentele, de la ambii poli.

Si daca tot ai pornit pe panta serialelor, n-ar strica sa incerci si "How to get away with Murder".

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Un serial obraznic Shameless, #Shameless recenzie, #seriale bune recomandari, #Cristina Cioran filme, #cele mai bune seriale , #serial