A facut spectacol cu Angela Gheorghiu iar acum se intoarce la Sala Radio

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 16:34
1817 citiri
A facut spectacol cu Angela Gheorghiu iar acum se intoarce la Sala Radio

Dupa ce a avut bucuria de a dirija trei concerte extraordinare in aceasta toamna, alaturi de celebra soprana Angela Gheorghiu, dirijorul principal al Orchestrelor si Corurilor Radio Romania, Tiberiu Soare, se va afla la pupitrul Orchestrei de Camera Radio.

Miercuri, 27 noiembrie, ora 19:00, Tiberiu Soare si Orchestra de Camera Radio va propun o interesanta intalnire cu lucrarea "Una Volta alla Cotre del Principe" - "Odinioara la curtea principelui" (oratoriu de camera, cu solist, fara cor), opera semnata de Felicia Donceanu, artist roman pluridisciplinar (pictor, sculptor, compozitor).

Va veti bucura de reintalnirea cu mezzosoprana Antonela Barnat, aplaudata recent si la deschiderea stagiunii Orchestrei Nationale Radio in "Peer Gynt" (Edvard Grieg).

Veti asculta de asemenea unul dintre frumoasele concerte mozartiene - Concertul nr. 5 in la major pentru vioara si orchestra, supranumit si "Concertul turcesc" datorita ineditelor influente muzicale orientale, prilej de a o aplauda pe violonista Cristina Anghelescu, solist concertist al Orchestrelor si Corurilor Radio Romania.

Seara se va incheia cu Simfonia nr. 6 in do major - semnata, la varsta de doar 17 ani, de un alt mare compozitor austriac: Franz Schubert, lucrare interpretata insa prima oara abia dupa disparitia autorului ei.

Tiberiu Soare isi desfasoara activitatea muzicala ca dirijor din anul 1999, lucrand alaturi de orchestrele a numeroase filarmonici si teatre de opera din tara si participand la turnee in Suedia, Israel, China, Germania, Elvetia s.a.

La pupitrul Orchestrei Nationale Radio (ONR) a asigurat conducerea muzicala pentru numeroase concerte si inregistrari. A dirijat concertul de la Expozitia Mondiala Shanghai - 2010 si a revenit alaturi de ONR in metropola chineza in mai 2013, obtinand alaturi de ansamblu un frumos succes la Shanghai Spring International Music Festival.

Tanarul dirijor s-a aflat la pupitrul Orchestrei Nationale Radio si in cadrul Festivalului International de la Varna, in 2011. In iulie 2013, a asigurat conducerea muzicala a ansamblului pe litoralul bulgar al Marii Negre, in concertul integral Mozart prezentat in cadrul festivalului Balchik Classic Days.

Biletele sunt disponibile pewww.bilete.ro, in oficiile Postei Romane,in Magazinele Inmediosemnalizate"Bilete.ro", in Magazinele Germanos si la Casa de Bilete a Salii Radio.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#concert dirijor Tiberiu Soare, #Tiberiu Soare dirijor spectacol Sala Radio, #Tiberiu Soare Angela Gheorghiu, #bilete concert Tiberiu Soare , #spectacole