"Cele mai rapide picioare din lume" se intrec la Bucuresti!

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 15:23
1867 citiri
"Cele mai rapide picioare din lume" se intrec la Bucuresti!
foto: comunicatepr

Cultura spaniola este de departe una dintre cele mai bogate, fiecare regiune a tarii mandrindu-se cu ale sale fieste colorate, coride care iti taie respiratia sau ritmuri pasionale de flamenco.

Fratii Los Vivancos, sapte minuni cu acelasi cod genetic, care au intrat in Guinness World Records pentru "cele mai rapide picioare din lume" si au primit premii importante in intreaga lume, vor aduce la Bucuresti dansul senzualitatii si seductiei, al suferintei si bucuriei, redat impecabil intr-o poveste scenica vibranta.

"Best of Los Vivancos" va fi prezentat romanilor pe 22 decembrie, la Sala Palatului si va ramane cu siguranta in sufletele spectatorilor. Dupa o serie ample de reprezentatii sold-out, programate zilnic in Germania si Finlanda, zeii dansului spaniol isi vor arata maiestria dobandita in arta spectacolului spaniol. Flamenco, dans modern, muzica clasica si rock, numere fascinante de acrobatie, acompaniate de efecte vizuale moderne. "Best of Los Vivancos" are asupra spectatorilor un efect fascinant. Doar ideea dansatorilor care pot dansa pe o constructie speciala, cu susul in jos, intr-un sincron ce atinge perfectiunea. Toti cei sapte membri ai grupului canta la diferite instrumente muzicale si, bineinteles, sunt geniile stilului flamenco.

Istoria flamencoului ne intoarce in urma cu multe secole, dar astazi, regii acestui simbol cultural sunt Los Vivancos. Desi doar cateva dansatoare sau echipe de dans se pot lauda cu prezenta in Cartea Recordurilor, Los Vivancos a doborat recordul pentru "cele mai rapide picioare".

Dar acesta nu este singurul record, caci cei sapte frati au peste 20 de spectacole consecutive sold-out, sustinute in diferite parti ale Frantei. In decursul anilor, trupa Los Vivancos a castigat numeroase premii internationale, precum "Dancing with the stars" din Statele Unite ale Americii, concurs vizionat de peste 35 de milioane de telespectatori.

Los Vivancos inseamna sapte frati nascuti din 5 casatorii: Josue, Cristo, Josua, Aaron, Judah, Elias, Israel. Josue - cel mai mic dintre frati, este capabil de cele mai ingenioase trucuri. Cristo - combina inteligent scoala de balet clasic cu stilul flamenco traditional. Josua - demonstreaza cu eleganta o combinatie de flamenco vechi si nou. Aaron - stilul sau de dans este absolut perfect, are o voce calda si deosebit de placuta. Judah - compozitorul principal al grupului. Are o viteza si o precizie, unica. Elias - cel mai mare dintre frati, este liderul grupului.

Demonstreaza un stil de dans care combina forta cu rezistenta. Israel - aduce spiritul modernitatii in dansul flamenco clasic si poate canta la flaut in timpul unui spectacol de dans fara a-si pierde rasuflarea.

Los Vivancos a cucerit mai mult de 30 de tari de pe intreg mapamondul, talentul lor fiind intotdeauna rasplatit de public, cu show-uri sold-out si aplauze indelungi. Pasul urmator - Romania.

Biletele au fost puse in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, reteaua magazinelor Inmedio, Diverta, Libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica sau online pe: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro.

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 65 lei - cat.IV, 90 lei - cat.III, 140 lei - cat.II, 200 lei - Cat.I si 300 lei pentru VIP.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#spectacol Los Vicancos 2015, #Los Vivancos spectacol Bucuresti , #spectacole