Colindele de Craciun se asculta la Sala Radio!

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 18:30
1852 citiri
Colindele de Craciun se asculta la Sala Radio!

Ca in fiecare an, la Sala Radio, mai multe evenimente speciale, concepute in jurul traditiilor sarbatorilor de iarna, ofera publicului bucurestean ocazia de a intra in atmosfera Craciunului.

Corul Academic Radio pregateste un nou concert de colinde traditionale romanesti, alaturi de piese extrem de cunoscute si indragite din repertoriul altor popoare. Evenimentul va avea loc luni, 15 decembrie (19:00), la Sala Radio din Bucuresti.

Sub bagheta dirijorului Dan Mihai Goia, cu participarea pianistei Carmen Sandulescu si a Simonei Sandulescu la orga, artistii au pregatit piese precum: O ce veste minunata, Astazi s-a Nascut Hristos, Iata vin colindatori, La poarta la Tarigrad, Gazde mari nu mai dormiti etc., dar si cantece de Craciun internationale, ca Jingle bells, Silent night, Deck the halls sau We wish you a Merry Christmas.

Sambata, 20 decembrie (17.00), seria de evenimente speciale se incheie printr-o alta seara inchinata Nasterii Mantuitorului: concertul traditional "Incepem a colinda...", ce aduce pe scena Salii Radio oameni din lumea satului romanesc.

De 24 de ani consecutiv, in preajma Craciunului, la Sala Radio se reunesc ansambluri de datini si obiceiuri din Gorj, Maramures, Mures, Sibiu, Suceava, Teleorman, Mehedinti, Bistrita Nasaud, Timis, Dolj care aduc in fata publicului bucurestean Sfintele Colinde, datinile si obiceiurile de Craciun si An Nou, asa cum ele se pastreaza in vatra satului. Invitat special ale serii este Cristian Pomohaci.

Intr-un numar impresionant, peste 200 de persoane din cetele de colindatori - copii, tineri si batrani, cu recuzita adecvata (colaci, mere, nuci, carnati, tuica) - daruiesc spectatorilor de la Sala Radio datinile pastrate in satele noastre din mosi stramosi.

Biletele sunt disponibile pewww.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", in Magazinele Germanos si la Casa de Bilete a Salii Radio.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#spectacole colinde Craciun 2014, #concerte colinde Sala Radio, #colinde sala Radio Bucuresti , #spectacole