Concert Regal la Sala Radio

Luni, 04 Mai 2015, ora 19:59
2177 citiri
Concert Regal la Sala Radio
foto: Orchestrele si Corurile Radio Romania

In continuarea traditiei instaurate in ultimele trei stagiuni de Radio Romania la Sala Radio, la inceputul lunii mai, Orchestra Nationala Radio pregateste un eveniment de gala- Concert Regal, care se va desfasura vineri, 8 mai.

Evenimentul este programat in onoarea zilei de 10 mai - sarbatoare a regalitatii in Romania si va fi onorat prin participarea unor reprezentanti ai Familiei Regale a Romaniei. Sub bagheta dirijorului Radu Popa - dirijor permanent al orchestrei Filarmonicii Banatul din Timisoara, organizatorii au pregatit o capodopera a repertoriului simfonic rus: Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra - Rachmaninov.

In ipostaza solistica va fi prezent si pianistul Horia Mihail, solist al Orchestrelor si Corurilor Radio, unul dintre cei mai apreciati pianisti romani ai momentului, cunoscut publicului din intreaga tara mai ales prin turneele sale nationale: "Pianul calator", "Duelul viorilor" (alaturi de Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru), "Flautul de aur" (alaturi de Ion Bogdan Stefanescu) si "Vioara lui George Enescu la sate" (alaturi de Gabriel Croitoru).

Ca orice eveniment de acest gen dedicat Familiei Regale, seara se va deschide cu Imnul regal al Romaniei, semnat de Eduard Hubsch. In a doua parte a serii va rasuna Simfonia in re minor, cea mai cunoscuta lucrare orchestrala a compozitorului belgian Cesar Franck.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in Magazinele Germanos si la Casa de Bilete a Salii Radio.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#spectacol Orchestre Coruri Radio, #Orchestre Coruri Radio Romania, #spectacol ziua Regalitatii 2015 , #spectacole