Interpretul temutului Night King din Game of Thrones vine la Transylvania Comic Con

Comunicat de presa
Joi, 17 Octombrie 2019, ora 14:49
17678 citiri
Interpretul temutului Night King din Game of Thrones vine la Transylvania Comic Con

Dupa ce a adus iarna la Bucuresti la sfarsit de mai, interpretul lui The Night King, cel mai temut antagonist din seria Game of Thrones, vine si la Cluj-Napoca, in acest weekend (18-20 octombrie), la mult asteptatul eveniment Transylvania Comic Con, ce va avea loc la Sala Polivalenta.

Actorul Vladimir Furdik l-a portretizat pe cel care anunta o domnie a inghetului vesnic incepand cu sezonul al saselea, tinand cu sufletul la gura milioane de fani din intreaga lume in privinta deznodamantului.

Cel de-al treilea episod al ultimului sezon in care aflam soarta finala a Regelui Noptii a fost cel mai intunecat din punct de vedere cinematografic, a avut parte de o batalie de proportii epice si de rasturnari de situatie care au generat dezbateri aprigi intre fani.

Inainte de a deveni cunoscut la nivel global gratie rolului din Game of Thrones, actorul de origine slovaca s-a remarcat datorita cascadoriilor realizate pentru filme cu incasari uriase precum The Huntsman: Winter's War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012) si multe altele.

Primul sau contact cu lumea filmului a avut loc in 1990 in pelicula Cei trei muschetari, avandu-i in rolurile principale pe Charlie Sheen si Kiefer Sutherland. Cariera sa cuprinde si roluri secundare in Prometheus sau Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Mai mult decat atat, Furdik a fost dublura lui Channing Tatum in The Eagle, a lui Nicholas Cage in The Season of the Witch sau a lui Tom Hiddleston in War Horse.

Vladimir Furdik il inlocuieste pe Roger Ashton-Griffith (Mace Tyrell din Game of Thrones) care a fost nevoit sa anuleze prezenta la eveniment din cauza reprogramarii unor filmari pentru care era angajat.

Lista completa a actorilor prezenti la Transylvania Comic Con ii mai cuprinde pe Alexander Ludwig (Bjorn, personaj principal in serialul fenomen Vikings), Manu Bennet (Deathstroke din Arrow, Crixus din Spartacus, Azog din The Hobbit), David Nykl (Radek Zelenka din Stargate Atlantis sau Anatoli Knyazev - KGBeast din Arrow), Rick Cosnett (Wes Maxfield din The Vampire Diaries si Eddie Thawne din The Flash) si Kevin McNally (Master Gibbs, mana dreapta a capitanului Jack Sparrow din Pirates of the Caribbean).

Inca de la prima editie, Transylvania Comic Con isi propune sa devina un reper al evenimentelor de acest gen in regiune, alaturi de East European Comic Con, cel mai amplu eveniment in acest moment din centrul si estul Europei.

In weekendul 18-20 octombrie, vizitatorii vor putea lua parte la un panel special dedicat celui de-al treilea sezon al serialului HBO, Umbre, la care vor participa actritele Maria Obretin (Gina), Andreea Vasile (Nico) si Madalina Craiu (Magda).

De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming (Omen by HP, Legion by Lenovo, Asus - Republic of Gamers, PC Garage si multi altii) vor lua parte la Transylvania Comic Con si le vor oferi pasionatilor sansa de a testa cele mai noi jocuri sau de a lua parte la competitii cu premii insemnate, folosind echipamente de ultima generatie.

Dintre atractiile principale nu vor lipsi o zona de street food cu mancaruri delicioase, concursuri de cosplay, artisti de banda desenata, demonstratii de VR, precum si un targ generos unde vizitatorii pot interactiona cu expozantii si pot alege din miile de produse inedite, inspirate din productiile sci-fi preferate.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit sansa fanilor de a intalni personalitati precum Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Daniel Gillies (The Originals), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum si multi alti actori de seama din productii de top ca Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Biletele pentru Transylvania Comic Con se pot achizitiona de pe www.comic-con.ro, precum si din Magazinele Carturesti (via Myticket / Entertix).

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Night King Game of Thrones, #Transylvania Comic Con Cluj 2019 , #spectacole