Mai sunt 2 zile pana la Red Bull SoundClash: Subcarpati vs. Vita de Vie. Evenimentul este sold out

Comunicat de presa
Luni, 07 Octombrie 2019, ora 16:59
10421 citiri
Mai sunt 2 zile pana la Red Bull SoundClash: Subcarpati vs. Vita de Vie. Evenimentul este sold out

Fortele de lupta ale trupelor Subcarpati si Vita de Vie s-au adunat, au avansat strategic si au cumparat toate biletele disponibile la cea de-a treia editie Red Bull SoundClash a.k.a Batalia de la Polivalenta.

Pentru seara de 9 octombrie, Polivalenta este sold out, atat pe teren, intre scene, cat si in tribune. Insa, pentru soldatii care n-au mai apucat sa-si achizitioneze biletele epuizate in timp record, la numai 3 saptamani de la punerea in vanzare, exista vesti bune - evenimentul poate fi urmarit live, integral, pe redbull.ro/soundclash. Arbitrul impartial al serii va fi Liviu Stanciu, iar DJ Alt Om (Vlad Roseanu) completeaza la platane.

Batalia de la Polivalenta se anunta de proportii. Peste 3.000 de fani vor umple spatiul cu aplauze si urale pentru trupa preferata, iar un decibelmetru le va contoriza pentru a decide castigatorul. Fanii vor avea ultimul cuvant, indiferent daca aclama folclorul underground sau rock-ul alternativ. Sub deviza "Doua trupe. Doua scene. Un singur invingator", atat Subcarpati cat si Vita de Vie vor da tot ce au mai bun din arsenalul muzical pentru a cuceri publicul de partea lor pe parcursul celor patru runde (The Cover, The Takeover, The Clash si The Wild Card) care le vor pune la incercare imaginatia si creativitatea muzicala.

Neclintit in fata brigazii numeroase adverse, comandantul trupei Vita de Vie se concentreaza pe propriile puteri, pe o productie muzicala executata cu atentie, dar si pe experienta din spate.

"Am produs fiecare piesa in detaliu, astfel incat sa nu existe decat momente 'blanao'. Suntem mega incantati de Take Over-uri, sunt absolut bestiale, iar Wild Cardul va rupe fasul. Clash-ul e cumva pe teritoriul nostru din start, pentru ca jonglam cu genurile muzicale 'de mici', simfonic, electric, acustic, hip hop, jazz, bossa, reggae s.a.m.d... nu cred sa fie ceva care sa ne fie strain.

Am repetat impreuna cu Subcarpati pentru Take Over si la fiecare piesa pe care o preluau de la noi, un zambet mare de satisfactie ni se instala pe fata. Au facut si ei o treaba foarte, foarte misto! Abia asteptam sa inceapa seara de 9 octombrie. Suntem pregatiti!", povesteste Adrian Despot despre "antrenamentele" pentru Red Bull SoundClash.

Obisnuit cu confruntarile muzicale, pentru ca fiecare MC experimenteaza zona de battle cel putin o data-n viata, MC Bean si-a antrenat regimentul cu stoicism pentru seara de 9 octombrie.

"A trebuit sa ne transformam complet anumite piese si poate asta a fost cea mai mare provocare. Sunt anumite stiluri in care nu doar ca trebuie sa pui suflet, ci si sa-ti temperezi energia si sa adaugi cat mai mult 'feeling' ca sa aduci ascultatorul in starea potrivita.

Ne bazam pe faptul ca ne place, ceea ce inseamna ca vom da totul si putin mai mult. Brigada este pregatita de atac! Suntem o trupa de MC Freestyle - e foarte greu sa ne prinzi cu garda jos, suntem pregatiti pentru orice are sa vina. Dupa repetitiile comune un lucru am sa zic, doar atat: n-aveti idee ce va asteapta! O sa fie o seara cu focuri din ambele parti, clar!", declara MC Bean.

Cu trupele muzicale aliniate, mai ramane doar ca armatele de fani sa fie pregatite. Daca nu ai facut pana acum cunostinta cu Red Bull SoundClash, este timpul. De 13 ani de zile, conceptul SoundClash inconjoara lumea aducand in fata fanilor dueluri artistice creative unice. Din Jamaica anilor '50 pana azi, provocarile tip SoundClash au facut deliciul publicului. Prima editie a Red Bull SoundClash a avut loc in 2006 in Olanda, iar de atunci a facut turul lumii pe cinci continente, in peste 50 de dueluri.

Pe 9 octombrie lucrurile vor arata astfel:

- THE WARM UP - Fiecare trupa canta 3 piese din repertoriul propriu.

- RUNDA 1: 'THE COVER' - Trupele abordeaza un hit celebru in dulcele stil propriu.

- RUNDA 2: 'THE TAKEOVER' - Vita de Vie incepe o piesa, Subcarpati o preia din mers si o continua in stilul lor, apoi incepe Subcarpati si preia Vita de Vie... timp de 4 piese.

- RUNDA 3: 'THE CLASH' - Fiecare trupa reinterpreteaza 3 piese proprii in 3 stiluri muzicale diferite.

- RUNDA 4: 'THE WILD CARD' - Fiecare trupa scoate asul din maneca printr-un invitat surpriza.

Urmareste live experienta Red Bull SoundClash pe redbull.ro/soundclash. Toate informatiile despre eveniment sunt disponibile pe site. Ramai la curent pe pagina de eveniment de pe Facebook!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Red Bull SoundClash, #spectacol Subcarpati, #spectacol Vita de Vie , #spectacole