Ziare.com

Ozana Moraru: Cum am adus Salon du Cheval la Bucuresti

Duminica, 20 Iulie 2014, ora 16:58

   

Ozana Moraru: Cum am adus Salon du Cheval la Bucuresti
Femeia de afaceri Ozana Moraru a adus in Romania Salonul Calului, echivalentul Salon du Cheval din Paris. Evenimentul se petrece deja de trei ani la Tancabesti si atrage tot mai multi pasionati de echitatie.

Istoria "reala" a Salonului Calului a inceput in toamna lui 2012, cand a avut loc prima editie, desi ideea realizarii lui se infiripase in mintea sa cu cativa ani inainte, cand a aflat si s-a documentat despre Salon du Cheval de la Paris.

"De altfel, evenimentul parizian, cu o traditie de zeci de ani deja, a fost si modelul nostru de inspiratie, model pe care l-am adaptat, fireste, la conditiile tarii noastre", explica Ozana Moraru, fondatoarea clublui de echitatie Equestria si a clinicii oftalmologice Oculus, pentru Business24.

Citeste articolul integral cu Ozana Moraru: Cum am adus "Salon du Cheval" la Bucuresti pe Business24.

Vrei sa-ti schimbi mobila, dar mai ai nevoie de niste bani? Descopera adevaratul credit online de la Libra Internet Bank. Online, adica fara niciun drum la banca. Poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Si primesti banii in cont in doar cateva minute. Afla mai multe!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 661 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor