Ziare.com

Paula Seling, concert de Paste - pe scena, cea mai mare orga din Romania

Vineri, 26 Aprilie 2013, ora 16:59

   

Paula Seling, concert de Paste - pe scena, cea mai mare orga din Romania
Paula Seling va concerta pe 28 aprilie, la Sala Radio. Programul serii va include cantece sfinte specifice sarbatorii de Florii, cele mai multe dintre acestea fiind incluse pe albumul "La umbra crucii tale".

Nu vor lipsi piesele "Ridica-voi ochii", "Blandul pastor", "Cruce sfanta parasita", "Auzi, cerule" sau celebra "Ruga", compusa de Vali Sterian pe versurile lui Corneliu Coposu.

Artista a pregatit o seara de muzica sacra, cu acompaniament de orga. Cel mai mare instrument muzical de acest tip din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa - cu 7.600 de tuburi - orga construita in Cehia in anul 1960 va uimi publicul prin sonoritatea sa deosebita, gratie interpretarii propuse de organistul Marcel Costea.

Alaturi de Paula Seling (voce si pian), se va afla de asemenea si pianistul Calin Ionce, care este si orchestratorul tuturor pieselor ce vor fi prezentate in cadrul evenimentului. Calin este autor a numeroase compozitii pentru diverse formule instrumentale, coloane sonore pentru spectacole de teatru si film, aranjamente muzicale, avand si o insemnata activitate concertistica si dirijorala.

Ultimele bilete sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, precum si la Casa de bilete a Salii Radio.

Mai multe informatii legate de stagiunea 2012 - 2013 a Orchestrelor si Corurilor Radio pe orchestreradio.ro sau orchestreradio.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 166 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor