Ziare.com

Route68 Summerfest, pe ultima suta de metri

Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 13:48

   

Route68 Summerfest, pe ultima suta de metri
"Cel mai rock festival al verii", Route68 Summerfest, va incepe vineri, 29 iulie, ora 12:00, la Gurasada Park, langa Deva, judetul Hunedoara.

Peste 20 de trupe si artisti si-au anuntat deja prezenta la eveniment, concertele fiind programate sa inceapa la ora 16:00 pe Main Stage si la orele 21:00 pe scena Wond3rground.

La editia din acest an vor sustine recitaluri live cateva dintre cele mai populare trupe din Romania. Astfel, vineri vor tine capul de afis Guess Who, Luna Amara, Blazzaj si Suie Paparude, iar sambata, 30 iulie, rock-ul ia atitudine prin Vita de Vie, Alternosfera, Byron, Echo sau Implant Pentru Refuz.

In cadrul Route68 Summerfest 2011 organizatorii au amenajat la Gurasada Park mai multe zone de atractie. De-a lungul celor 2 zile de festival, publicul se va putea relaxa la marginea padurii in zona de Food Court, pe cele doua terase sau va putea degusta mixuri racoritoare la cele 3 baruri amplasate in zona.

Amatorii de sporturi extreme au si ei la dispozitie mai multe activitati: perete de catarat, tiroliana sau rampa de skating, in vreme ce artele si filmul isi vor etala atuurile in zona de Cinema, Handmade Art Fair, Body Painting sau "Graffiti Art Rocks" Contest.

Transportul pana la Gurasada Park se va putea realiza fie cu masina personala (din dreptul localitatii Gothatea, jud. Hunedoara) sau cu trenul (Gurasada Halta), fie cu linia speciala de microbuze Devatrans, pe ruta Deva Gara - Gurasada Park si retur, zilnic intre 10:00 si 02:00.

Biletele de intrare se pot achizitiona la fata locului sau cu pret redus, online, de pe site-ul Dealmania.ro. Pretul unui bilet este de 20 lei/ zi, respectiv 30 lei/ eveniment. Exclusiv in baza biletelor tip "Eveniment" publicul va avea acces la zona de Camping, unde facilitatile sunt moderne: toalete, lavoare si dusuri cu apa calda. Pentru a evita aglomeratia, zona de campare va fi deschisa inca de joi, 28 iulie, ora 16:00.

Route68 Summerfest va pune la dispozitia publicului si o zona de parcare gratuita.

In zona de festival este strict interzis accesul cu: sticle, obiecte contondente, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, spray-uri, scaune, arme, lanturi. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa isi aduca pelerine de ploaie.

De asemenea, dat fiind faptul ca in zona de festival nu vor exista spatii pentru depozitare, spectatorilor le este recomandat sa fie atenti la lucrurile de valoare pe care le vor avea asupra lor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 842 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor