Spectacolul Lord of the Dance - Dangerous Games, aproape sold-out

Comunicat de presa
Luni, 25 Februarie 2019, ora 15:44
6380 citiri
Spectacolul Lord of the Dance - Dangerous Games, aproape sold-out

Peste 4.000 de persoane sunt asteptate pe 22 iunie, la Arenele Romane din Capitala, sa ia parte la unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume, pus in scena de Michael Flatley si de maestrii dansului irlandez - LORD OF THE DANCE.

Revenirea dansatorilor irlandezi in tara noastra a fost bine primita de iubitorii genului, astfel ca, doua dintre categoriile de bilete au fost vandute in proportie de 90%.

Spectacolul LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES de la Bucuresti face parte din turneul mondial 2019, care cuprinde peste 40 de reprezentatii in Slovacia, Cehia, Brazilia, Bulgaria, Ungaria, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus sau Rusia.

Vizita artistilor la Bucuresti, a fost prelungita pentru alte doua reprezentatii la Craiova (23 iunie, Sala Polivalenta) si Oradea (25 iunie, Sala Spoturilor).

Noul show "DANGEROUS GAMES" creat de Michael Flatley vine cu o noua abordare din toate punctele de vedere.

Acest "show time extravaganza", cum a mai fost numit de jurnalistii Los Angeles Time, va captiva audienta cu o noua coregrafie complexa dar si prin intermediul unui set vizual adaptat noilor tehnologii: proiectii holografice 3D, efecte speciale de lumini si lasere, roboti dansatori, acrobatii de talie mondiala si muzica live.

Timp de doua ore spectatorii vor lua parte la o incursiune in folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine si rau, o poveste de iubire in care suprematia va fi castigata in pasi de dans.

Show-ul incununeaza cu succes munca de peste 20 de ani a celebrului dansator. De aceasta data, Michael Flatley, creatorul Lord of The Dance si dansatorul care a stabilit recordul mondial la step in 1998 cu 35 de pasi pe secunda, va fi prezent pe scena Arenelor Romane prin intermediul unei proiectii video remarcabile.

Pentru spectacolul sustinut pentru prima data pe scena din aer liber a Arenelor Romane, echipa Lord of the Dance alcatuita din 63 de persoane, incluzand dansatorii si personalul tehnic, a solicitat sa fie cazata la hotel de 4 stele si sa beneficieze de servicii complete.

O alta cerinta esentiala a dansatorilor irlandezi a fost aceea ca organizatorii sa asigure in backstage 40 kg de gheata si amenajarea unei cabine spatioase cu un pat pentru masaj.

Pana pe 22 iunie, cand vom putea viziona noua abordare a productiei artistice marca LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES, organizatorii incurajeaza persoanele interesate sa isi rezerve locurile in timp util.

Biletele pot fi achizitionate in format electronic de pe https://www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-lord-of-the-dance-dangerous-games-37311/ si in reteaua fizica Iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service SelfPay din toata tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#spectacol lord of the dance, #lord of the dance 2019 , #spectacole